Speltips & odds: Champions League-kvalet fortsätter för Gnaget

AIK kliver in i den andra kvalomgången till Champions League, där man ställs emot NK Maribor.

NK MARIBOR X AIK Spela nu
2.30 3.25

3.10

Spela nu

Trolig laguppställning, AIK

O. Linnér
Granli – P. Karlsson – Mets
Rashidi – S. Larsson – Adu – Elyounoussi – Salétros
Obasi – Goitom

Anfallarna hos AIK äntligen i form

Resan för att slå ut Ararat-Armenia blev tuffare än förväntat för AIK, men efter spelarstrejk, tidig straff och ett tidigt rött kort i första matchen kunde man reda ut stormen hemma på Friends Arena.

En viktig faktor i AIK:s avancemang är att man äntligen har fått igång sina anfallare. Henok Goitom hade inte gjort ett enda mål i år, förrän matchen mot Elfsborg för en dryg vecka sedan. Några dagar därpå gjorde han två mål mot Ararat-Armenia, vilket var två mål som betydde att AIK vann dubbelmötet.

Chinedu Obasi har dessutom gjort tre mål (och en assist) sedan sommaruppehållet, och hade han inte haft domslutet emot sig mot Malmö hade siffran varit fyra.

Nye islänningen, Kolbeiin Sigthorsson, har startat tre matcher sedan han kom till ”Gnaget” och på dessa gjort två mål och en assist.

Vilka två spelare Rikard Norling väljer att starta med mot Maribor mellan dessa återstår att se, och oavsett vilken kombination han satsar på kommer vi som väljer att streama Maribor – AIK få se ett väldigt giftigt anfallspar däruppe.

NK Maribor är ett slovenskt lag som vann inhemska ligan överlägset ifjol. De spelade i Champions League-slutspelet så sent som för två år sedan, men kammade då bara tre poäng i gruppspelet. Bland annat förlorade man med 0-7 mot Liverpool.

AIK kommer att få se upp med Maribors klubblegendar Marcos Tavares. Den 35-årige brasseanfallaren har gjort över 500 matcher och 200 mål för Maribor.

NK Maribor – AIK: Speltips & odds

Medan Sverige är rankade på 22:a plats över Europas bästa ligor, är Slovenien så långt ned som på plats 29. Den svenska ligan är alltså ganska klart starkare än den slovenska, och dessutom befinner sig AIK mitt i säsong medan NK Maribor bara spelat två ligamatcher för säsongen. Inte heller lyckades man vinna någon av dessa.

Vi tycker att 2.20 på ”AIK att vinna – insatsen tillbaka vid oavgjort” betalar riktigt bra, och hugger på det.

  • Tips: AIK vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 2.20, Bet365

Här kan du hitta många bra oddsbonusar online att spela på.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]