Speltips & odds: Cagliari - AC Milan 11/1

Trolig laguppställning, Cagliari

Olsen

Cacciatore – Walukiewicz – Klavan – Pellegrini

Rog – Cigarini – Nández

Nainggolan

Pedro – Simeone

Trolig laguppställning, Milan

Donnarumma

Conti – Musacchio – A. Romagnoli – T. Hernández

Bonaventura – Bennacer – Krunic

Suso – Ibrahimovic – Calhanoglu

Ett spännande svenskmöte

Det var några år sedan men nu är den kommen. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i europeisk fotboll, i synnerhet italiensk. Det har funnits ljusare dagar för giganten Milan. Den stora elefanten från norra Italien har kritiserats hårt de senaste säsongerna och många har inte sett att klubben är på rätt väg att ha några som helst tendenser att visa sig från sitt rätta jag. Nu har hoppet åter kommit till alla Milanista. Det genom en svensk som kommer tillbaka för att, en gång för alla, ge tillbaka den kärlek han en gång fick från klubben och staden Milano. Nu ställs han mot sin förre svenske landslagskompis Robin Olsen som står mellan stolparna hos Cagliari, ön Sardiniens huvudstad och stolta lag.

Hemmalaget Cagliari kommer till matchen med en viss bitter smak, trots en imponerande placering i tabellen. Olsens mannar förlorade med 4-0 på bortaplan mot den odiskutabla ettan Juventus. Sardinierna hade inte mycket att ställa emot och fick se sig rättvist besegrade. Trots denna tunga förlust ligger Cagliari på en respektfull sjätteplats för närvarande, med en god marginal till Parma som ligger under och skvalpar. Sommarens tunga nyförvärv som laget slantade upp för som hemvändaren Radja Nainggolan, kroaten Marko Rog och anfallaren Giovanni Simeone (Diegos son) har skördat frukt.

Milan står inför ett möte med Cagliari på bortaplan och förutsättningar inför matchen är inte de bästa, men den store svensken är tillbaka på banan återigen. Med endast 0-0 mot Sampdoria i Serie A på San Siro i deras senaste match fortsätter lagets kräftgång, vilket även var Ibrahimovic första match för klubben sedan återkomsten. Nu behöver Milan stäppa upp om de ska väcka den slumrande jätten som finns där djupt inne. Laget ligger på en blygsam tolfteplacering i ligan och spelet vacklar en hel del. Vi ställer oss därav frågande om detta ska bli matchen där allt vänder för Milan, mot ett hyfsat starkt mittenlag.

Speltips & odds

Cagliari gjorde en plumpmatch mot giganten Juventus i deras föregående match, något de inte kan lastas allt för mycket för. Men formen ser inte alltför ljus ut de laget inte har vunnit på deras senaste fyra försök i Serie A. Lägg därtill att bortalaget för eftermiddagen Milan har ett fint facit mot Cagliari på det senaste. Tre vinster och en oavgjord på deras fyra senaste möten.

Med Ibrahimovic i laget tror vi detta Milan kommer att höja sig en nivå och besegra Cagliari under dagen och därmed ta slut på de dåliga dagarna.

Vi spelar den raka 2:an till 2.25 gånger insatsen. Här kan ni finna oddsbonusar att spela på online.

  • Tips: Milan vinner
  • Odds: 2.25 på Bet365 (odds hämtat 08:01 11/1)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]