Speltips & odds: Brighton & Hove - Manchester CIty 12/5

Manchester City spelar för att säkra ligatiteln! Läs vår införrapport till den avgörande matchen.

BRIGHTON X MAN CITY Spela nu
19.00 8.50

1.16

Spela nu

City pressade att vinna

Förra säsongen hade ligatiteln redan varit säkrad för City med så här pass många inspelade poäng (95). Men trots en otroligt stark säsong av Manchester City har man ännu inte säkrat titeln, utan har Liverpool jagande hack i häl.

En poäng skiljer de blåa från de röda, och City måste alltså vinna sista matchen för att vara säkra på att ta hem titeln. Senast, mot Leicester City, var ställningen länge oavgjord och nervositeten växte på Etihad Stadium. Med 20 minuter kvar tog Vincent Kompany tag i situationen, lämnade sin mittbacksposition och sköt upp matchens enda mål i närmsta krysset.

Motståndet står Brighton & Hove för. Tyvärr, för spänningens del, har de redan säkrat kontraktet och har ingenting att spela för. Vi kan dock tänka oss att de ser möjligheten att förstöra Citys titelchanser som en spännande utmaning.

Brighton – Manchester City: Speltips & odds

Vi tror att Brighton, som inte vunnit en match mot Premier League-motstånd sedan i början av mars, får tufft här. På de 9 senaste matcherna har Brighton gjort 2 mål, ett mindre imponerande facit. När det då är stora, starka och motiverade Manchester City som kommer på besök lär Brighton inte hitta nätet.

Manchester City har hållit nollan i 8 av sina 10 senaste matcher. Brigthon har misslyckats med att göra mål i 7 av sina 10 senaste matcher.

Vi spelar ”Manchester City att hålla nollan” till 1.80 gånger pengarna.

  • Tips: Manchester City håller nollan
  • Odds: 1.80, Bet365

Streama Brighton – Manchester City

För att streama Brighton – Manchester City är det Viaplay som gäller. Skaffa ditt konto på Viaplay och se matchen direkt via live stream. Du kan se matchen i HD-kvalitet både gällande ljud och bild.

Det går att se din Brigthon – Manchester City live stream från valfri plattform – titta på matchen direkt från dator, mobil, surfplatta eller koppla sändningen till din TV.

  • Match: Brighton & Hove Albion – Manchester City, Premier League
  • Datum & tid: Söndag den 12 maj, 16:00
  • Arena: Falmer Stadium, Brighton and Hove
  • Stream: ViaPlay