Speltips & odds: Brescia - Milan 24/1

BRESCIA X AC MILAN Spela nu
4.75 3.60 1.72 Spela nu

Brescia tar emot AC Milan på Stadio Mario Rigamonti. ”Il Rossoneri” siktar på att ta fjärde raka segern.

Trolig laguppställning, Brescia

Joronen

Sabelli – Cistana – Chacellor – Mangraviti

Rômulo – Tonali – Bisoli

Skrabb

Torregrossa – Alfredo Donnarumma

Trolig laguppställning, Milan

G. Donnarumma

Conti – Kjaer – A. Romagnoli – T. Hernández

Castillejo – Kessié – Bennacer – Calhanoglu

Ibrahimovic – Leão

Ovan hjälte mot Udinese

Det här borde vara matchen mellan Mario Balotelli och Zlatan Ibrahimovic, vilket sannerligen varit ett intressant möte. De två spelade tillsammans i Inter när Balotelli var i sina sena tonår, och Zlatan har själv sagt att han tycker att Balotelli då var bättre än vad han själv var i samma ålder.

Balotelli har inte direkt fått samma utslag på sin karriär, då han med stök och strul gång på gång ställt till det för sig själv. Så även nu, när han mot Cagliari i helgen drog på sig en väldigt onödig utvisning efter en hög spark på mittplan.

Det blir ingen match i matchen utan istället laget Brescia mot laget Milan. Milan, som faktiskt agerade mer som ett lag mot Udinese senast än hur vi blivit vana att se dem. Målen man släppte in borde inte ha skett, men efter båda baklängesmissarna såg man till att resa sig.

Första halvlek var visserligen oerhört blek, men innan andra halvlek knappt hunnit börja stod man för ett mönsteranfall som avslutades av inhopparen Ante Rebic. Senare sköt en av de få riktigt lyckade värvningarna, vänsterbacken Theo Hernández, in ett ledningsmål på volley.

Efter det sena, insläppta kvitteringsmålet ställde sig Milan upp ännu en gång. Återigen var det inhoppande Ante Rebic som satte dit målet, efter att Zlatan turligt tappat bollen till kroaten.

I eftermatch-intervjun konstaterade Rebic att Zlatan lovat honom att i och med Zlatans ankomst skulle Rebic börja göra mål, och att Zlatan hade rätt. Rebic har gått rakt från frysboxen till att bli matchhjälte, och vi gissar att han är med i startelvan på fredag.

Speltips & odds

Milan har fått sig ett rejält lyft sedan Zlatans ankomst, och det är inte bara med sin kvalitet han lyft laget. Han bidrar även med en vinnarmentalitet som höjer medspelarna, och är på så sätt en ovärderlig spelare att ha i laget.

I svenskens första match sedan återkomsten – inhoppet mot Sampdoria – fick Milan bara 0-0, men sedan har det blivit idel segrar. 2-0 mot Cagliari, 3-0 mot SPAL i cupen utan Zlatan, 3-2 mot Udinese.

Vi tror att segertåget fortsätter, när man nu möter svaga Brescia.

  • Tips: AC Milan vinner
  • Odds: 1.72 på Bet365 (odds hämtat 20/1, 14:30)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]