Speltips & Odds: Brasilien – Paraguay 28/6

Streama

Ta reda på hur du kan streama Copa América genom denna länk:

Streama Copa América

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson

Alves – Marquinhos – Silva – Luie

Arthur – Fernandinho

Jesus – Coutinho – Everton

Firmino

Trolig laguppställning, Paraguay

Fernandez

Piris – Alonso – Gomez – Arzamendia

Gonzalez – Rojas – Sanchez – Rojas

Almiron

Cardozo

Brasilien

Brasilien har bekymmer i mittfältet

Då var det äntligen dags för kvartfinal! I kvartsfinalens öppningsmatch är det Brasilien som går ut för att ta an Paraguay.

Paraguay kom trea i sin grupp (Grupp B) och eftersom Paraguay var bland de två bästa lagen av alla som kom trea gick de därmed vidare till kvartsfinal.

Brasilien vann stort i sin senaste match mot Peru. Matchen slutade som 5–0 till Brasilien. Det brasilianska landslaget kontrollerade matchen fullständigt och verkade ha hittat den rätta taktiken som i sin tur gav resultatet de önskade.

Gabriel Jesus fick starta för första gången i sommarens turnering i sin senaste match mot Peru. 22-åringen fick spela hela matchen som högerytter och gjorde väldigt bra ifrån sig, även om han missade straffen. Jesus konkurrerar för närvarande med Roberto Firmino om forwardspositionen i Brasilien, och eftersom Firmino vann Champions League denna säsong så blev Firmino det självklara alternativet i tränarens ögon.

Casemiro kommer tyvärr inte att kunna medverka i nattens match på grund av ett rött kort. Casemiro fick inte ett rött kort i matchen mot Perua, men fick däremot ett gult kort. Det gula kortet blev Casemiros tredje gula kor (gult kort tre matcher i rad) vilket därmed blev ett rött. Fernandinho kommer tyvärr inte heller att kunna medverka i matchen på grund av en ledskada i högra benet. Detta innebär att Brasiliens mittfält kommer att vara sämre än vanligt.

Roberto Fimino blev utnämnd till matchens lirare efter att ha gjort ett mål och assist i matchen mot Peru, och förväntas nu starta i matchen mot Paraguay.

Speltips

Brasilien har inte släppt in ett enda mål i sommarens Copa América än så länge. De är även favoriterna att vinna turneringen detta år.

Brasilien har varit väldigt kontrollerande i sina matcher mot lagen i sin egen grupp. Brasilien har dock spelat en oavgjord hittills, men har aldrig förlorat en enda match. Trots att de inte har Neymar verkar de klara sig fint.

Brasilien har vunnit två av de sex senaste mötena mot Paraguay, medan Paraguay enbart vunnit ett av dem. Resten har slutat upp som oavgjorda.

Vi tror att Brasilien kommer att kontrollera matchen på alla områden, nämligen i bollinnehav, skott och hörnor. Brasilien har inte råd att förlora turneringen detta år.

Vi tippar att det kommer att göras under tre mål i denna match till oddset 2.10 på Bet365.

  • Tips: Under 2.5 mål
  • Odds: 2.10 på Bet365 (hämtat kl.18:51, 27/6-2019)
  • Match: Brasilien – Paraguay, Copa America. Kvartsfinal
  • Datum & tid: fredagen 28/6. Kl. 02:30
  • Arena: Arena do Grémio