Speltips & odds: Brasilien - Bolivia 14/6

En av sommarens stora fotbollsfester kan börja! Brasilien tar emot Bolivia i premiären av Copa América.

BRASILIEN X BOLIVIA Spela nu
1.083 10.50 1.16 Spela nu

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson
D. Alves – T. Silva – Marquinhos – F. Luís
Arthur – Casemiro
Richarlison – Coutinho – D. Neres
G. Jesus

Trolig laguppställning, Bolivia

Lampe
D. Bejarano – Haquín – Jusino – M. Bejarano
Castro – Galindo
Saavedra – Justiniano – Chumacero
Martins

Copa América tillbaka i Brasilien

Äntligen har det blivit dags för ett nytt, stort mästerskap att dra igång. I fotbollens hemland, Brasilien, ska Copa América hållas för första gången sedan 1989. Här kan ni läsa om hur ni gör för att strema Copa América.

Brasilien drabbades av en stor smäll inför mästerskapet, då Neymar i träningsmatchen mot Qatar skadade högerfoten och missar hela turneringen. Detta är inte första gången Neymar skadar sig i samband med ett mästerskap på hemmaplan, utan som finliraren missade Brasiliens avslutande matcher i VM 2014.

Även om Neymar är det största affischnamnet och den bästa spelaren i laget, finns det rätt gott om kvalitet i det här laget ändå. Eller vad sägs om Philippe Coutinho, Roberto Firmino? Defensivt har man dessutom kuggar som Casmiro, Thiago Silva och Dani Alves – även om den sistnämnda är rätt farligt offensivt också.

En annan spelare att hålla ögonen på från Brasilien är Lucas Paquetá. Den offensive innermittfältaren har en fantastisk teknik, och gillar att bjuda publiken på show. Ska vi hitta någonting negativt kan det vara att han ibland överarbetar och drar en dribbling för mycket vid fel tillfälle. Men som neutral åskådare är det ingenting man klagar särskilt mycket över.

Bolivia är ett av Copa Américas absolut svagaste lag, och har så länge varit. I den senase upplagen av turneringen kom man sist i sin grupp utan att ta en enda poäng.

Speltips

Bolivia kommer att få det väldigt svårt med all Brasiliens offensiva briljans, och vi tror att vi kan få se en del mål. Detta är en premiärmatch och den spelas på brassarnas hemmaplan – då är det full fart framåt som gäller!

Kvalitetsskillnaden är dessutom enorm, och vi tror att Brasilien vinner båda halvlekar. Detta spelas till 1.80 hos Bet365.

  • Tips: Brasilien vinner båda halvlekar
  • Odds: 1.80, Bet365

Streama Brasilien – Bolivia

För att streama Brasilien – Bolivia är allt du behöver ett konto på Bet365, där matchen sänds live. Skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kronor, så kan du se matchen direkt.

Det går att kolla på Bet365 från valfri plattform – titta på Brasilien – Bolivia från mobil, dator, surfplatta eller TV.

  • Match: Brasilien – Bolivia, Copa América
  • Datum & tid: Natten till lördag den 15 juni klockan 02:30
  • Arena: Estádio Cícero Pompeu de Toledo (Morumbi), São Paulo
  • Stream: Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]