Speltips & odds: Brasilien - Argentina 3/7

Det är dags för semifinaler i Copa América, och kvällen bjuder oss på en riktig kanonmatch. Brasilien ställs mot Argentina, i en oerhört laddad rivalmatch.

BRASILIEN X ARGENTINA Spela nu
1.80 3.40 4.75 Spela nu

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson
D. Alves – Marquinhos – T. Silva – A. Sandro
Arhur – Allan
G. Jesus – Coutinho – Éverton
Firmino

Trolig laguppställning, Argentina

Armani
Foyth – Pezzella – Otamendi – Tagliafico
De Paul – Paredes – Acuña
Messi
L. Martínez – Agüero

Ny semifinal på mardrömsarenan

Copa América närmar sig slutet, och är nu framme i semifinalerna. I den första semifinalen tar hemmanationen Brasilien emot Argentina, på Estádio Mineirão i Belo Horizonte. Arenan väcker nog en del jobbiga minnen för brasilianarna.

Den senaste gången man spelade här gick det nämligen inte särskilt bra. Det var i hemma-VM 2014, då man också spelade semifinal. Motståndet stod Tyskland för, och behöver vi berätta för er hur det gick? Tyskarna vann, som ni säkert minns, med 7-1, och ett av de allra mörkaste ögonblicken i Brasiliens historia var ett faktum.

Nu är brassarna alltså tillbaka på arenan, återigen i en semifinal av ett mästerskap. Argentina står för motståndet denna gång. Argentina som varit i final i de två senaste upplagorna av Copa América, och båda dessa gånger förlorat på straffar mot Chile.

Brasilien har inte haft sina bästa mästerskap i Copa América de senaste åren. 2011 och 2015 åkte man ut i kvartsfinal mot Paraguay på straffar, och 2016 tog man sig inte ens vidare från gruppspelet då Ecuador och Peru blev för svåra.

I detta mästerskap ställdes man återigen mot Paraguay i kvartsfinalen, och återigen krävdes det straffar för att skilja lagen åt. Brasilien gick dock segrande ur striden denna gång.

Argentina vann sin semifinal mot Venezuela, med 2-0.

Brasilien – Argentina: Speltips & odds

Vi tror att Brasilien skrämmer bort olycksfågeln från senast, och att man vinner semifinalen på Estádio Mineirão denna gång. Brasilien har sett starka ut under mästerskapet, även om det visserligen krävdes straffar för att besegra Paraguay.

Argentina har varit mer svajiga, och inte övertygad direkt i någon match. Vi tror att de får det tufft här, och spelar den raka 1:an på Bet365. Den ger oss 1.80 gånger insatsen.

Om ni vill streama Copa América på nätet kan ni läsa här. Här finner ni oddsbonusar.