Speltips & Odds: Borussia Dortmund - PSG 18/2

Speltips & Odds: Borussia Dortmund – PSG 18/2

Streama

Här kan du ta reda på hur du streamar denna match. Tryck på länken nedanför:

Bra att veta om matchen:

  • Match: Borussia Dortmund – PSG
  • Datum & tid: 18/2-2020, kl. 20:45
  • Arena: Signal Iduna Park
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Borussia Dortmund

Burki

Piszczek – Hummels – Akanji

Hakimi – Can – Witsel – Guerreiro

Hazard – Haaland – Sancho

Trolig laguppställning, PSG

Navas

Meunier – Marquinhos – Kimbempe – Bernat

Maria – Verratti – Gueye – Neymar

Mbappe – Icardi

Dortmund i pressat läge i Bundesliga, PSG svävar på moln i Ligue 1.

Borussia Dortmund har det knegigt i Bundesliga för tillfället. På den tredje platsen försöker Dortmund komma om Leipzig och Bayern München i tabellen. Tabellen utmärks av att den är lite trång bland topp fem, där lagen har ungefär lika många poäng. Poängskillnaden mellan förstaplatsens Bayern München och femteplatsens Bayer Leverkusen är enbart fem poäng. Det är knappt två vinster.

PSG å andra sidan går det bra i den så kallade ”farmers league” i engelsk mening, även kallad Ligue 1. Det ska betyda något i linje med att det är ett lag som inte har ett så kallat ”riktigt motstånd” i sin egen liga. Så verkar ju verkligen vara fallet för PSG. Kanske inte speciellt roligt att heja på PSG när det knappt finns några utmaningar. Ändå är PSG undermåliga i Champions League. I Ligue 1 ligger PSG på bekymmersfria 62 poäng, vilket är en tio-poängskillnad i jämförelse till Marseille på den andra platsen.

Borussia Dortmunds alldeles egna och främste Marco Reus kommer tvvärr att missa dagens möte mot PSG på grund av skada. Även viktiga Julian Brandt förväntas missa kvällens match.

Speltips

Detta är en spännande match som är svår att gissa om. Förhoppningsvis kan det bli ett enklare val efter du läst detta speltips.

Borussia Dortmund har aldrig förlorat en enda match i Bundesliga denna säsong. Den tyska storklubben har hittills vunnit åtta och spelat tre oavgjorda. Med den hemmaformen kan det vara svårt att tro PSG kan vinna matchen.

Erling Håland är en stark kandidat till att göra mål idag. På tre spelade matcher, varav en av dem har varit från start, har den unge norrlänningen gjort totala 8 mål hittills. Inte heller får man glömma att Håland även redan gjort ett hattrick.

Båda lagen har i snitt gjort runt 6 mål per match. Med det sagt kan man konstatera att båda lagen utgör en skrämmande offensiv och denna match kan komma att bli nervbitande en med många skott och offensiva räder och inte minst mycket spring.

Vi tror att matchen slutar som oavgjord till oddset 3.80 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.80 på Bet365 (hämtat kl 17:15, 18/2-2020)