Speltips & Odds: Borussia Dortmund - FC Barcelona 17/9

FC Barcelona åker till Signal Iduna Park för att göra upp med Borussia Dortmund i Champions League gruppspelet (grupp F).

Streama

Denna match mellan Borussia Dortmund och Barcelona kan du se på Viaplay.

Viaplay ger dig den exklusiva tillgången till Champions Leagues alla matcher. Du kan även se matcherna i repris ifall du av någon anledning skulle missa matchen. Utöver det får du även ta del av intressant försnack av fotbollsexperter och därefter se matcherna i högsta HD-kvalité.

Trolig laguppställning, Borussia Dortmund

Burki

Hakimi – Akanji – Hummels – Guerreiro

Weigl – Witsel

Sancho – Reus – Hazard

Alcacer

Trolig laguppställning, Barcelona

Stegen

Semedo – Pique – Lenglet – Alba

Jong – Busquets – Arthur

Messi – Suarez – Griezmann

Messi tillbaka

Dortmund körde bryskt över Bayer Leverkusen i helgen där de vann med 4-0 på hemmaplan. Vilket lag tänkte man när de passade runt och slet på plan. Påminde om unga soldater i krig. Nu rustar Dortmund upp mot spanska Barcelona i hopp om att vinna den första matchen i Champions League-gruppspelet (Grupp F).

Barcelona å andra sidan vann också stort i sin match mot Valencia med 5-2, utan Lionel Messi. I den matchen imponerade den sextonårige Anssumane Fati genom att kamma hem ett mål och en assist. Inte heller får man glömma att Frenkie De Jong också gjorde sitt första mål för Barcelona. Hursomhelst var det en bra dag för FC Barcelona.

Lionel Messi är äntligen tillbaka. Roligt för Barcelona men kanske inte för Borussia Dortmund som tvingas göra om sina taktiker för att stoppa honom. Den 30-årige argentinaren sågs träna häromdagen och förväntas därmed starta i kvällens match mot Borussia Dortmund.

Speltips

Det här är en väldigt svårtippad match då många saker väger in här. Ett av dem är Lionel Messi då han tidigare gett prov på hur farlig han är. Detta tvingar lagen som möter Barcelona att göra ändringar i sina taktiker. Ett annat är att Borussia Dortmund inte förlorat på hemmaplan på de sex senaste matcherna i alla turneringar, och ett av dessa lag var Bayern München.

Barcelona har visat sig vara ostadiga på bortaplan i början av La Liga-säsongen.

Båda lagen tycker om att hålla i bollen. Därför kommer det mest sannolikt vara hög press från båda lagen. Med det sagt kan man konstatera att det kommer bli en händelserik match.

Barcelona har visat sig vara ostadiga på bortaplan de senaste två bortamötena i La Liga.

Vi tror att Barcelona kommer att ha mest i bollinnehav då Dortmund kommer att falla tillbaka på grund av Lionel Messi.

Vi tror att Barcelona vinner matchen till oddset 2.55 på Bet365.

  • Tips: Barcelona vinner
  • Odds: 2.55 på Bet365 (hämtat kl.18.31, 17/9-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]