Speltips & Odds: Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 14/9

Borussia Dortmund välkomnar Bayer Leverkusen på hemmaplanen Signal Iduna Park för att göra upp om viktiga tre poäng i Bundesliga.

Streama

Du kan matchen mellan Borussia Dortmund och Bayer Leverkusen på ViaPlay

Viaplay erbjuder dig som fotbollsälskare mer än vad du anar. Du kan se matcher i repris utan att få reda på vem som vann innan matchen. Utöver det får du exklusivt försnack där du får ta del av experters perspektiv på matchen och du får därefter se matchen i HD-kvalité.

Viaplay erbjuder även dig Bundesligas och Premier Leagues matcher. Det är ju hur bra som helst. Viaplay är värd varenda krona. Teckna dig redan idag så att du sedan kan se matchen.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen via live stream

Trolig laguppställning, Borussia Dortmund

Burki

Piszczek – Hummels – Balerdi – Hakimi

Witsel – Weigl

Sancho – Reus – Brandt

Alcacer

Trolig laguppställning, Bayer Leverkusen

Hradecky

Tah – Bender – Wendell

Havertz – Aranguiz – Demirbay – Baumgartlinger – Bender

Bailey

Volland

Borussia Dortmund efter pinsam förlust

Borussia Dortmund förlorade förvånansvärt i deras senaste match mot FC Union Berlin på bortaplan. Det var Union Berlin första vinst i Bundesliga och deras första deltagande någonsin. Borussia Dortmund lyckades kvittera men oturligt nog släpptes det in två mål till. Borussia Dortmund förlorade alltså skamligt matchen med 3-1.

Union Berlin har som tidigare nämnt aldrig deltagit i Bundesliga förut. Efter en säsong spelad med finess lyckades Union Berlin ta sig vidare från Bundesliga 2.

Bayer Leverkusen ligger på fjärde plats medan Borussia Dortmund ligger på platsen bakom. Det är väldigt tajt bland första fem, där femteplatsens Borussia Dortmund enbart ligger tre poäng bakom förstaplatsens RB Leipzig.

Borussia Dortmunds försvarare Manuel Akanji, som normalt sett ingår i Dortmunds startelva är tyvärr skadad. Akanji skadades när han spelade för sitt landslag Schweiz i veckan och det råder frågetecken huruvida han kommer att medverka i denna match eller ej.

Om Borussia Dortmund ska vinna Bundesliga i år får de se till att vinna mot sämre lag som Union Berlin. Titelmästare brukar vinna sådana matcher med enkelhet. Något att tänka på i alla fall.

Speltips

Bayer Leverkusen har hittills inte förlorat en enda match på deras första tre matcher i Bundesliga. För att vara ett så skickligt lag som Bayer Leverkusen, siktar de på att vinna hela ligan. Förra säsongen hamnade Leverkusen på skickliga fjärdeplats i Bundesliga och satsar denna säsong på att vinna ligan.

På de senaste sex mötena mellan Borussia Dortmund och Bayer Leverkusen har Dortmund vunnit fyra av dem och spelat en oavgjord, där Leverkusen inte lyckats enbart ett av dem. Inte heller har Leverkusen vunnit på Dortmund hemmaplan på de senaste sex mötena. Med det sagt är det osannolikt att Bayer Leverkusen skulle vinna nu när de ska spela på Dortmunds Signal Iduna Park.

Vi tror att Borussia Dortmund vinner matchen till oddset 1.80 på Bet365

  • Tips: Borussia Dortmund vinner
  • Odds: 1.80 på Bet365 (hämtat kl. 14:46, 13/9-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]