Speltips & odds: Bnei Yehuda - Malmö FF 29/8

Trolig laguppställning, Bnei Yehuda

Zubas

Cohen – Mori – Pelshar – Pnishi – Rustum

Soro – Tambi

Mazor

Ghadir – Jan

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin

Larsson – Bengtsson – Knudsen

Beijmo – Bachirou – Christiansen – Rieks

Gall – Rosenberg – Traustason

  • Om du vill se när Malmö FF tar steget över mållinjen till gruppen i Europa League ska du kolla hitåt. Här kan du läsa allt om hur du gör för att streama streama Bnei Yehuda – Malmö FF. Är du ute efter att titta på vårt andra svenska bidrag i Europa League-kvalet, som fortfarande är kvar, kan du här finna information om var du kan hitta din AIK – Celtic live stream.

Kan skapa en tändvätska för laget

Äntligen är det dags för den avgörande matchen, en match som verkligen betyder något för båda lagen och som kan innebära miljoner för ett. Nu är det dags, det är nu det ska avgöras.

Efter 3-0-förlust i det första mötet av två i Malmö vill isralerna överraska på hemmaplan. 31 grader ska det bli i Tel Aviv under dagen, något som kan tala för hemmalagets fördel i och med att de är vana vid den stora hettan. Hemmalaget Bnei Yehuda kommer till denna match med en vinst med 2-1 mot Hapoel Ironi Kiryat i den första matchen i ligan. Matchformen är nu på uppgång, något som inte råde för laget till den föregående matchen i Sverige. Bnei Yehudas tränare menade att det är klart att Malmö FF vinner denna fajt, något som vi tror endast är ett psykologiskt spel och de försöker ta till alla medel för att försöka störa Malmö FF till detta möte.

Gästerna Malmö FF kommer till denna matchen med en bristande form, men med en väldig revanschlusta. Förlusten i seriefinalen mot Djurgårdens IF med 0-1 hemma på Stadion i allsvenskan under söndagen innebar att de halkar i toppstriden och har ni sex poäng upp till ligaledaren och AIK och Hammarby hotande om Europaplatserna, något som kan skapa tändvätska till matchen i Israel. Det är nu dags om någongång att visa den fina bredd Malmö FF har fått rykte om sig att ha och lufta den för att på så sätt försöka ta ikapp och vinna matcher i framtida allsvenska matcher.

Speltips & Odds: Bnei Yehuda – Malmö FF

Allt ska avgöras under torsdagskvällen och den andra matchen är ett faktum. Malmö FF kan återigen gå ut i Europa League och har gett sig ett bra läge att göra så i och med föregående vinst med 3-0. Vi tror att det kommer att bli en fartfylld match i inledningen med ett Bnei Yehuda som försöker pressa högt och ett Malmö FF som är lugna och stabila med bollen. Israelerna är nu framför sina egna supportrar och vill göra en bra match, något som kommer att straffa sig då vi tror att bortalaget kommer att kunna spela ur sig denna press.

Vi tror att matchen kommer att sluta i Malmö FF:s favör med en uddamålsvinst. Bortalaget kommer att försöka säkra sin fördel i föregående matchen och spela på resultat och göra ett sent mål. Ett odds på 2.00 på Bet365 kan du spela på vinst för bortalaget Malmö FF. Detta odds finns tillgängligt för dig så tveka inte att satsa till torsdagskvällen.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 2.00, Bet365