Speltips & Odds: Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 8/2

Speltips & Odds: Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund 8/2

Streama

Vill du stormatchen mellan Bayer Leverkusen och Borussia Dortmund så kan du enkelt göra det på Viaplay!

Viaplay ger dig även tillgång till fantastiska Bundesliga! Där kan du se matcherna i HD-kvalité och även se dem kort i efterhand. Allt du gör nu är att du:

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund via live stream

Bra att veta om matchen:

  • Match: Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund
  • Datum & tid: 8/2-2020 kl.18:30
  • Arena: BayArena
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Bayer Leverkusen

Hradecky

Bender – Tah – Bender – Sinkgraven

Baumgardinger – Palacios

Diaby – Havertz – Bellarabi

Voland

Trolig laguppställning, Borussia Dortmund

Burki

Can – Zagadou – Hummels

Hakimi – Brandt – Witsel – Guerreiro

Hazard – Sancho

Haaland

Konkurrenskraftig topp fem

Detta är en viktig match för båda lagen och kan påverka hur topp fem placeringen kan komma att se ut. Just nu ligger Bayer Leverkusen på femte plats med 34 poäng, och Borussia Dortmund med 39. Så mycket står på spel i denna match.

Tredjeplatsens Borussia Dortmund försöker enträget hamna på förstaplatsen, där Bayern München ligger med sina 42 poäng. Förövrigt ser topp fem väldigt trångt och pressat ut för tillfället, där vi kommit mer än halvvägs in i turneringen. Dortmund har satsat mycket för att ta hem det i år där de inbringat spelare som Erling Håland, Thorgan Hazard, Julius Brandt och Mats Hummels i hopp om att ”höja sina chanser” och slå sin ärkerival Bayern München. Personligen tror jag det är fullt möjligt i år.

Bayer Leverkusen å andra sidan har det lite tuffare just nu, där de på sina sex senaste matcher har åkt på lika många förluster som vinster.

Borussia Dortmunds främste och skadebenägne Marco Reus kommer tyvärr att missa dagens match på grund av skada. Dock tror jag inte att Dortmund är lika beroende av honom nu som de var förra säsongen, just på grund av att de har bra spelare i startelvan nu. Förra säsongen ”tappade” Dortmund poäng på grund av vad som jag tror berodde på hans avsaknad.

Speltips

Bayer Leverkusen verkar inte hittat sitt på hemmaplan, där de efter 10 spelade matcher på hemmaplan enbart lyckats vinna fyra av dem medan resterande slutat som fyra oavgjorda och två förluster. Leverkusen har dock spelat mycket bättre på bortaplan och är bland topp fem lagen i det avseendet.

Dortmund har varit ringrostiga på spel på bortaplan mot lag som anses vara bland de bättre lagen i ligan. Matcher mot de ”bättre” lagen som de hittills mött på bortaspel är tex Hoffenheim, Schalke och Eintracht Frankfurt där ingen av dem har resulterat i vinst. Med det sagt är det svårt att se hur de skulle kunna vinna mot ett lag som ligger på femte plats, vilket kommer vara Bayer Leverkusen.

Vi tror att denna match slutar som oavgjort till oddset 4.20 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.20 på Bet365