Speltips & Odds: Barcelona - Valencia 25/5

Ett revanschsuget Barcelona möter ett hungrigt Valencia i kvällens spanska cupfinal som spelas på Estadio Benito Villamarín i Sevilla.

Trolig laguppställning Barcelona:

Cillesen
Roberto Piqué Lenglet Alba
Busquets Vidal Rakitic
Malcom Messi Alenya

Trolig laguppställning Valencia:

Neto
Wass Garay Gabriel Gayá
Soler Parejo Coquelin Guedes
Gameiro Rodrigo

Barcelona blickar framåt och tar sikte på ännu en titel

Efter den historiska förlusten mot Liverpool i Champions League för två veckor sen har stämningen i Barcelona varit minst sagt låg. En säsong som på de stora hela varit bra överskuggas lite av fiaskomatchen på Anfield. Det är garanterat ett revanschsuget Barcelona som går ut på planen ikväll. Men det är tufft motstånd i form av Valencia som gjort en fantastisk comeback på säsongen efter att ha varit helt under isen inledningsvis.

Det tog visserligen stopp i Europa League mot Arsenal i seminfinalen men man har som sagt gjort en bra säsong där man säkrat Champions League spel nästa år och nu kan man kröna säsongen med en cuptitel. Bägge lagen kan formera starka startelvor och det kommer med all sannolikhet bli en tight match med mycket känslor.

Barcelona – Valencia: Speltips & Odds

Det kommer vara en match med högt tempo och känslorna kommer ligga utanpå. Dyker en intresserad Messi upp idag så kommer det bli en del mål vilket vi tror. Ett spel på över 2,5 mål i matchen känns logiskt och kommer därmed spelas!

Tips: Över 2,5 mål i matchen

Odds: 1,61

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]