Speltips & Odds: Atlético Madrid - Bayer Leverkusen 22/10

Champions League. Ikväll möts storlagen Atletico Madrid och Bayer Leverkusen för att spela sin tredje match i gruppspelet (Grupp D).

Streama

Denna match kan du se på viaplay ikväll!

Viaplay ger dig tillgång till alla Champions Leagues matcher i HD-kvalité! Du kan väen se matchen i repris om så önskas. Utöver det får du även tillgång till exklusivt försnack som leds av Sveriges främsta fotbollsexperter. Fixa Viaplay redan idag!

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Atletico Madrid – Bayer Leverkusen via live stream

Övrig bra info:

  • Match: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen, Champions League
  • Datum & tid: 22/10-2019, kl. 18:55
  • Arena: Wanda Metropolitano
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Atletico Madrid

Oblak

Trippier – Gimenez – Felipe – Lodi

Koke – Partey – Niguez – Lemar

Morata – Costa

Trolig laguppställning, Bayer Leverkusen

Hradecky

Bender – Tah – Bender – Wendell

Baumgartlinger – Demirbay

Bellarabi – Havertz – Amiri

Volland

Vi har dessutom ett svenskt lag som kommer att spela i Europa under veckan, då Malmö FF på torsdag tar emot FC Lugano på Stadion. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Malmö – Lugano live på nätet.

Atletico Madrid på fronten

Atletico Madrid har det gått bra för i Champions League hittills. Den spanska sidan ligger på delad plats med Juventus. Båda har fyra poäng, men att Juventus har 3 mål i målskillnad och ligger därmed på förstaplats. Atletico Madrids första match i storturneringen spelades mot Juventus och slutade skickligt nog som oavgjort. I den andra matchen mot Lokomotiv vann det spanska klubblaget med 2-0. Nu blickar Atletico framåt i hopp om att ta hem det mot en tuff tysk opposition.

Bayer Leverkusen å andra sidan har det inte gått lika bra för. Med oturen på sin sida har den tyska sidan inte vunnit en enda match turneringen hittills. Leverkusen har än så länge mött Juventus och Lokomotiv, där båda slutat som dryga förluster. Trots deras ledande bollinnehav på 61 procent i gruppen och deras utomordentliga prestationer i Bundesliga finner sig Leverkusen fortfarande i nerförsbacke.

Joao Felix kommer tyvärr att missa kvällens match precis som han missat de tre senaste veckors matcher på grund av en vristskada. Vi får hoppas att den unge talangen återhämtar sig snabbt.

Speltips

Detta är en spännande match mellan två gigantlag! Båda är bra men har dessvärre inte presterat lika bra i Champions League hittills. Bayer Leverkusen ligger för närvarande på nionde plats i Bundesliga med enbart två poäng bakom förstaplatsens Borussia Mönchengladbach. Med det sagt kan man konstatera att Bundesliga möts av en stor konkurrens bland topp 9 och att Bayer Leverkusen har presterat någorlunda bra.

Atletico Madrid å andra sidan befinner sig för tillfället på sjätte plats med 16 poäng, tre poäng bakom förstaplatsens Barcelona. Det spanska klubblaget har också presterat bra men är fortfarande inte i toppen. I champions League går det bättre i alla fall.

Det är Atletico Madrid som spelar på hemmaplan ikväll, vilket gör det svårare för Bayer Leverkusen att vinna. Dock har Atletico Madrid spelat två lika och åkt på tre tråkiga förluster på hemmaplan i La Liga hittills. Då uppstår frågan om Bayer Leverkusen med sina två vunna på bortaplan på fyra spelade bortamatcher i Bundesliga segra över ett mediokert Madrid.

Vi tror att matchen slutar som oavgjort till oddset 3.75 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.75 på Bet365 (hämtat kl.15:19, 22/10-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]