Speltips & odds: Athletic Bilbao - FC Barcelona 16/8

La Liga drar igång på fredagskvällen, och först ut är de regerande mästarna FC Barcelona! I sin premiär ställs de mot hemmastarka Athletic Bilbao, på Bilbaos hemmaplan Estadio San Mamés.

BILBAO X BARCA Spela nu
4.75 4.00

1.66

Spela nu

Trolig laguppställning, Athletic Bilbao

Herrerín
Capa – I. Martínez – Y. Álvarez – Yuri
U. López – D. García
Muniain – R. García – Córdoba
I. Williams

Trolig laguppställning, FC Barcelona

Ter Stegen
Semedo – Piqué – Llenglet – Alba
F. de Jong – Busquets – Rakitic
O. Dembélé – L. Suárez – Griezmann

Vill ni titta på matchen online? Se hur ni gör för att streama Athletic Bilbao – FC Barcelona.

Barcelona på väg att bli ”Galácticos”

FC Barcelona är med och sparkar igång La Liga på fredag kväll, när man åker till Baskien för att möta Athletic Bilbao. Men det mesta snacket kring ”Barca” har på den senaste tiden inte hamnat om säsongsstarten, utan snarare om den potentiella värvningen av Neymar.

Sedan Neymar lämnade Barcelona för PSG två år sedan har ryktena om att han inte trivs i sin nya klubbadress varit ständigt återkommande. Han har påståtts längta tillbaka till Barcelona, och paradoxalt nog även sagts velat gå till Real Madrid.

Men Real Madridspåret verkar vara ganska avlägset, och nu är det Barcelona som ligger närmast till hands. PSG har till och med slutat att sälja Neymars tröja i sin klubbshop, och en övergång sägs vara nära.

I Barcelonas offensiv finns annars redan Lionel Messi, Luis Suárez, Ousmane Dembélé och Antoine Griezmann. Messi missar dock de inledande omgångarna på grund av skada.

Athletic Bilbao – FC Barcelona: Speltips & odds

Athletic Bilbao är kända för sin styrka på hemmaplan, och har flera gånger lyckats skaka om Barcelona med 4-0-segern säsongen 2015-16 som största höjdpunkt.

I en premiär kommer dock Barcelona att komma ut oerhört fokuserade, och vi tror inte att de sjabblar bort segern här. Sett till truppen är det här det bästa Barcelona vi sett på länge, men det ska ju dock has i åtanke att Messi missar matchen.

  • Tips: Barcelona vinner
  • Odds: 1.66, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]