Speltips & odds: Atalanta - Napoli 3/12

Trolig laguppställning, Atalanta

Berisha

Tolòi – Djimsiti – Masiello

Hateboer – Freuler – Pasalic – De Roon – Gosens

Gómez – Zapata

Skador: Marco Varnier, Musa Barrow
Avstängningar: Josip Ilicic

Trolig laguppställning, Napoli

Ospina

Maksimovic – Koulibaly – Albiol – Rui

Callejón – Hamsik – Allan – Ruiz

Insigne – Mertens

Skador: Simone Verdi, Vlad Chiriches
Avstängningar: –

Juventus utmanare ska växla upp ytterligare

Ancelottis Napoli var tydliga utmanare till Juventus förra säsongen, något som inte har synts lika markant i början av denna. En stapplande start med ett haltande spel placerar laget på en tredjeplats i Serie A hitintills. Storspelaren Glenn Strömbergs före detta lag Atalanta har dock många hinder att passera under denna vinterkväll, men även en del positivt.

Hemmalaget har en form som pekar uppåt, trots deras bortaförlust mot Empoli i deras föregående match. Innan dess hade de fyra raka vinster i Serie A, en form som är god. Dock har det innan detta inte gått lika bra och laget är stationerat på en elfteplats. Laget har inte spelat oavgjort på sina sju senaste matcher och har gjort åtta mål under de tre senaste.

Napoli, med tränare Ancelotti i spetsen, har inte förlorat på tio matcher. Ett resultat som heter duga. Ligatrean har en Champions League-spel parallelt med Serie A, något som kan störa laget en aning. Detta är inget som för tillfället har stört detta lag. Den förra matchen spelades mot Röda Stjärnan i CL där laget vann med komfortabla 3-1. Bortalaget för kvällen har dessutom gjort mål under sina fyra senaste bortamatcher, något som talar för dem ikväll också.

Speltips

Båda lagen visar på en form som är relativt bra och därav kan det bli en målglad kväll. Vi tror dock att bortalaget Napoli vinner matchen med deras nuvarande goda form i ryggen, då de inte har förlorat på hela tio matcher.

Oddset 2.25 kan du hitta på Bet365. Gör det nu och var med och spela ikväll.

  • Tips: Napoli vinner
  • Odds: 2.25, Bet365

Atalanta – Napoli: Speltips & odds

Om du vill se matchen Atalanta – Napoli kan du se den online och via nätet. För att se Serie A-matchen Atalanta – Napoli via live stream behöver du ett konto på Bet365, där matchen sänds direkt med start ikväll 20.30. Skapa ett konto idag och se matchen som erbjuder hög italiensk fotboll med två formstarka lag på plan.

Denna match i Bergamo sänds direkt och du kan titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Alltså vilken plattform du än vill.

  • Match: Atalanta – Napoli, Serie A
  • Datum & tid: Lördag 3 december, 20:30
  • Arena: Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Bergamo
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+