Speltips & Odds: Arsenal – Tottenham 1/9

Då var dagen här! Det är ett Londonderby som väntar där Arsenal och Tottenham kommer att slita om ytterligare tre poäng, och inte heller vilka tre poäng som helst.

Streama

Denna stormatch mellan Arsenal och Tottenham kan du se på Viaplay!

Viaplay ger dig tillgång till Premier Leagues flesta och bästa matcher! Viaplay! OM du tycker om engelsk fotboll och vill gärna följa din engelska klubb, då är Viaplay det rätta för dig! Det är värt varenda krona då man får mycket för pengarna. Viaplay erbjuder dig inte enbart sport, men även filmer, dokumenterar och serier (om du har det abonnemanget förstås). Fixa ett konto redan idag och se matchen ikväll!

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Arsenal – Tottenham via live stream

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Maitland NIles – Luiz – Sokratis – Kolasinac

Guendouzi – Xhaka

Pépe – Ceballos – Aubameyang

Lacazette

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris

Aurier – Alderwiereld – Verthongen – Rose

Sissoko – Winks

Lamela – Eriksen – Heung Min Son

Kane

Tre poäng som betyder mer än tre poäng

Då var det åter dags för Londonderby. Denna match betyder mycket mellan Arsenal och Tottenham och har en rivalitet som är intensiv. Det är inte enbart de tre poängen man spelar för, utan för så mycket annat.

Arsenal förlorade sin senaste match mot Liverpool med 3-1 på bortaplan. Till en början trodde man att Arsenal kunde inleda matchen med 1-0 där Nicolas Pepe hade ett friläge med målvakten. Hursomhelst tycker jag att Arsenal gjorde galant ifrån sig och att de kan ta med sig mycket ifrån den matchen. Arsenal ligger för tillfället på sjätte plats, men om de vinner dagens match mot Tottenham hamnar de på tredje plats. Hur skönt skulle det inte vara?

Tottenham å andra sidan har det inte gått lika framåt för. Londonlaget förlorade sin senaste match mot Newcastle med 1-0 på hemmaplan. Det är inte vanligt att ett så erfaret och skickligt lag som Tottenham skulle förlora på hemmaplan. Hursomhelst ser nu Tottenham framåt på det som väntar och lägger det som har hänt bakom sig.

Arsenals före detta vänsterback Nacho Monreal såldes till Real Sociedad i veckan. Efter att ha spelat 250 matcher och tre inbringade FA Cup-titlar så tackade Arsenal och önskade honom all lycka! På vänsterbackspositionen är det nu Kolasinac och Tierney som får turas om positionen.

Mesut Özil sågs träna med A-laget i veckan och förväntas bli inbytt i den andra halvleken idag.

Speltips

I de senaste två mötena i Premier League har Arsenal vunnit ett av dem och spelat en oavgjord. Det är svårt att skilja båda lagen åt då de ungefär är lika bra.
Det kan vara lätt att låta sig luras genom att tänka ”Tottenham spelade senaste CL-finalen, därför är de bättre i denna match”. I år är Arsenal farligare än någonsin och har bytt ut många av sina tidigare spelare. Inte heller får man glömma att det är Unai Emerys andra säsong.

Denna match kommer vara som de tidigare mötena mellan lagen – Hög press, intensivt tempo och smala ytor att passa i. Det är något som Arsenal kommer behöva jobba på och lösningen kan vara att spela fler långbollar eller lobbar som de inte gör så ofta i nuläget.

I denna match tror vi även att det kommer hända mycket och att det kommer göras många mål. Båda lagen kommer att ha lika mycket i bollinnehav, vilket oftast innebär en händelserik match.

Arsenal har inte förlorat på hemmaplan mot Tottenham de senaste två gångerna båda lagen spelade på Emirates.

Vi tror att Arsenal vinner matchen till 2.55 på Bet365

  • Tips: Arsenal vinner
  • Odds: 2.55 på Bet365
  • Datum & tid: 1/9-2019 kl. 17:30
  • Arena: Emirates Stadium