Speltips & Odds: Arsenal - Southampton 23/11

Arsenal välkomnar Southhampton glatt på hemmaplanen Emirates Stadium i hopp om att inringa ytterligare tre poäng i tabellen.

Streama

Matchen mellan Arsenal och Southhampton kan du se på Viaplay!
VIaplay erbjuder dig som fotbollsälskare tillgång till matcher som spelas i topp HD-kvalité. Du får även tillgång till ett exklusivt försnack som leds av intressanta fotbollsexperter i Sverige.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Arsenal – Southhampton via live stream

Övrig info om matchen:

  • Match: Arsenal – Southhampton
  • Datum & tid: 16:00
  • Arena: Emirates Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

BEllerin – Sokratis – Luiz – Tierney

Torreira – Guendouzi

Pepe – Özil – Aubameyang

Lacazette

Trolig laguppställning, Southhampton

McCarthy

Bednarek – Stephens – Vesteergard

Valery – Romeu – Ward Prowse – Bertrand

Redmond – Ings – Djenepo

Arsenal och Southhampton båda i svåra tider nu

Både Arsenal och Southhampton har haft det svårt på sistone och formen fortsätter gå i nerförsbacke. Arsenal senaste sex spelade matcher har slutat i dystra två förluster, tre oavgjorda och en vinst, medan Southhampton har förlorat fem och spelat en oavgjord.

Arsenal försvar har sett väldigt fragilt ut på sistone och Unai Emery försöker göra allt han kan för att förebygga det. Somliga, om inte många, menar att Unai Emerys taktiker är fel och att någonting bör göras åt det. Ett är att Unai väljer att starta fel spelare och att Unai Emery låter laget falla hem när de egentligen ”borde” pressa. Det är för tillfället svåra tider i klubben och rykten har redan börjat eka om att Unai kan komma att ersättas snart. Arsenal ledningen menar dock att de aldrig funderat på att ersätta honom för tillfället och att de planerar att utvärdera Unai efter säsongen är klar.

Speltips

Arsenal spelar väldigt bra på hemmaplan men ironiskt nog inte lika bra på bortaplan. På de senaste sex spelade matcherna på hemmaplan har ”the Gunners” inte förlorat en enda match. När det kommer till spel på hemmaplan ligger Arsenal på femte plats i tabellen. Med det sagt kan man säga att Arsenal spel lider som mest när laget spelar på bortaplan.

Southhampton har det väldigt svårt just nu men spelar konstigt nog värre på hemmaplan än vad de gör på bortaplan. ”The Saints” kommer därmed spela lite bättre idag i alla fall men vi tror inte att de kommer att dominera i något avseende i matchen. Vi tror därmed att Arsenal kommer ha mest boll, skott och hörnor i matchen.

Vi tror inte att Southampton kommer göra mål i matchen och tippar därmed ”Nej” på att båda lagen gör mål i matchen till oddset 2.20 på Bet365

  • Tips: Båda lagen gör mål – Nej
  • Odds: 2.20 på Bet365