Speltips & Odds: Arsenal – Newcastle United 16/2

Speltips & Odds: Arsenal – Newcastle United 16/2

Streama

Vill du se matchen mellan Newcastle och Arsenal så kan du enkelt göra det på Viaplay. Viaplay ger dig tillgång till Premier Leagues matcher och du får även ta del av exklusivt försnack som leds av Sveriges bästa fotbollskunnare.

Allt du gör är att du:

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta Arsenal – Newcastle på via live stream

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Bellerin – Sokratis – Luiz – Saka

Xhaka – Torreira

N. Pepe – Özil – Aubameyang

Lacazette

Trolig laguppställning, Newcastle United

Dubravka

Ritchie – Fernandez – Lescalles – Clark – Rose

Almiron – Hayden – Bentaleb – Saint Maxim

Joelinton

Arsenal ur fas

Arsenal ligger i ett stort underläge i tabellen med tanke på vilken stor klubb de är. På elfte plats försöker Arsenal ihärdigt jobba sig upp för att konkurrera bland de främsta. Mikel Arteta har inte visat på några annorlunda resultat och Arsenal är även det lag som spelat flest oavgjorda i ligan. Man pratar om en bristande defensiv, som man också gjort ett tag nu.

Newcastle å andra sidan ligger en plats bakom ”The Gunmers” men med många poäng i ligatabellen. Med det sagt kan man konstatera att Arsenal har presterat ungefär lika bra som Newcastle i ligan.

Arsenals vänsterbackar Kiernan Tierney och Sead Kolasinac är fortsatt skadade och det är en tidsfråga om när de förväntas vara tillbaka till spel.

Speltips

Som det tidigare nämnts i artikeln är Arsenal det lag som spelat flest oavgjorda i Premier League. Detta tror jag beror på en bristande defensiv. Hade Arsenal haft en bättre defensiv skulle de kunna dominerat matcherna. Men så är inte fallet då Arsenal ser ut ha ungefär lika mycket boll som det motsvarande laget de möter varje match.

Vi tror att Arsenal kommer att ha lite mer boll än Newcastle, och att Newcastle gör minst ett mål i matchen. Arsenal har hitills i säsongen alltid i snitt släppt in ett mål per match.

Då Arsenal presterat väldigt dåligt på sistone är det väldigt svårt att se att de vinner idag. Vi tror därmed att matchen slutar som oavgjord till oddset 4.75 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.75 på Bet365 (hämtat kl. 16:39, 16/2-2020)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]