Speltips & Odds: Argentina - Colombia 16/6

Streama

Tryck på denna länk om du vill ta reda på hur du kan streama Copa America.

Streama Copa America

Trolig laguppställning, Argentina

Armani

Saravia – Otamendi – Pezella – Acuna

Rodriguez – Paredes

Celso – Messi – Pereyra

Agüero

Trolig laguppställning, Colombia

Ospina

Arias – Sánchez – Mina – Tesillo

Cuadrado – Barrios – Uribe

Rodriguez – Falcao – Muriel

Åter dags för Copa America

Då var det dags för den första omgången för Grupp B inom Copa America. Tradition i Sydamerika är det. I denna match är det Argentina som ställs mot Colombia, vilket kommer bli en stor match. Man menar att den första matchen är viktig att vinna, då den kan sätta sin prägel för hur resten av säsongen/turneringen kan se ut för ens egna lag.

Argentina har några omställningar i laget jämfört med laget som spelade i världsmästerskapet 2018 såg ut. Det är nämligen en förändring i backlinjen där Pezella (mittback) och Saravia (högerback) har ersatt de tidigare. Båda spelare har imponerat i sina ligor, nämligen i Serie A där Pezella spelar och Primera Division där Saravia spelar.

Sergio Aguero verkar återfå sin plats i startelvan då han tidigare under världsmästerskapet alltid blev inbytt. Häromdagen gjorde han två mål efter att blivit inbytt från bänken. Det var konstigt att han inte spelade från start i VM tycker jag och läste snabbt något om att Lionel Messi hade sagt till tränaren att inte spela Agüero. Nu vet jag dock inte om det är sant.

Lionel Messi har gång på gång blivit besviken på sina lagkamrater i landslaget Argentina. Den 31-årige argentinaren har spelat tre finaler utan att vinna ett enda av dem på de senaste fem åren. Lionel Messi sade upp sig och lämnade landslaget efter att Argentina förlorade finalen mot Chile i Copa America, men kom sedan tillbaka igen.

Speltips

Båda landslagen är väldigt skickliga. Argentina åkte ut mot VM-finalisterna Frankrike i kvartfinal där de förlorade med 4-3. Därför kan man lätt konstatera att de var nära att slå ut Frankrike. Colombia åkte ut i sextondelsfinal mot England där de förlorade på straffar. England kom sedan ända till semifinal där de blev utslagna av Kroatien med 2-1.

Argentina är väldigt beroende av Lionel Messis insats. Det är den enda taktiken som vi kan vara säkra på. Därför kan man säga att vi inte riktigt vet hur Argentina kommer att gå tillväga i denna match.

På de fem senaste matcherna mellan Argentina och Colombia har Colombia inte lyckats göra mål på ett enda av dem. Därför skulle det vara rimligt att konstatera att denna match kommer att vara ”tight”, det vill säga att det kan bli en målfattig match.

Kvalitetsskillnaden mellan de båda lagen är inte stor och därför kan man säga att båda lagen kommer att få det svårt mot varandra.

Vi tror att det blir oavgjort till oddset 3.10 Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.10 på Bet365 (hämtad kl. 13:07, 14/6-2019)
  • Match: Argentina – COlombia, Copa America
  • Datum & tid: 16/6-2019, kl.00:00
  • Arena: Arena Fonte Nova
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]