Speltips & odds: AIK - Sirius 14/4

AIK ställs emot Sirius på Friends Arena under söndagen. En riktig toppmatch där de regerande mästarna ställs mot serieledarna.

AIK X SIRIUS Spela nu
1.36 4.20

6.50

Spela nu

Trolig laguppställning, AIK

O. Linnér
Dimitriadis – P. Karlsson – Mets
Sundgren – S. Larsson – Adu – Ylätupa – Lindkvist
Obasi – Elyounoussi

Skador: Jesper Nyholm, Robert Lundström
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Sirius

L. Jonsson
K. Larsson – K. Ceesay – Åhman-Persson – T. Björkström
Saeid – Busch Thor – E. Andersson – Sirelius
P. Haglund – J. Lindberg

Skador: Abdul Razak, Daniel Jarl, Jesper Arvidsson, Stefano Vecchia
Avstängningar: –

Här kan du läsa om hur du hittar din AIK – Sirius live stream.

Sirius toppar Allsvenskan

Hade någon sagt att IK Sirius skulle leda serien efter två omgångar spelade av Allsvenskan 2019 hade få nickat på huvudet och hållit med. Faktum är att förutsägelsen hade varit alldeles korrekt. Det nederlagstippade Sirius, som efter förra säsongen tappade succétränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, toppar Allsvenskan.

Vi ska dock inte dra för stora slutsatser av det här; endast två omgångar har passerat och Sirius har ställts mot överkomligt motstånd, men en aning överraskande är det ändå. Frågan är hur Uppsalalaget står sig när de nu ställs mot ett högklassigt motstånd i form av AIK.

Om Sirius är nöjda med sin säsongsöppning, hade AIK nog hoppats på aningen mer. Premiären, som spelades hemma på Råsunda, slutade som väntat 0-0 mot Östersund. AIK har gjort en vana av att alltid kryssa sina hemmapremiärer.

Första bortamatchen spelades mot IFK Norrköping, och slutade även den 0-0. Ett bra resultat borta mot ett så pass starkt lag som Norrköping, men man var ganska så lyckosamma och kunde lika gärna förlorat.

Speltips

AIK är knappast laget som kör allt framåt och öser på, utan vinner betydligt hellre med 1-0 än 3-2. Vi är förvånade över att spelet ”under 2,5 mål” på den här matchen ger så mycket som 1.95 gånger pengarna, men vi tar tillfället i akt att hugga på det.

Båda AIK:s tidigare matcher i Allsvenskan har slutat 0-0, och även om Sirius visserligen drog på charmoffensiven och spelade 3-2 mot Eskilstuna senast så kan vi lova att det inte kommer att bjudas på lika mycket ytor här. ”Under 2,5 mål” till 1.95 gånger pengarna blir vårt spel!

  • Match: AIK – IK Sirius, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 14 april klockan 17:30
  • Arena: Malmö Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Vill du spela på oddsbonusar så kan du läsa här. Eller letar du efter en bettingsida att spela med Swish på, läs här.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]