Speltips & odds: AIK - BK Häcken 24/4

AIK tar emot BK Häcken, i en match som kan liknas vid en tidig seriefinal. Två av de lag som väntas ligga i toppen av tabellen när serien summeras möts på Friends Arena ikväll.

AIK X HÄCKEN Spela nu
2.20 3.10

3.50

Spela nu

Trolig laguppställning, BK Häcken

Abrahamsson
Ekpolo – Toivio – Lindgren – A. Andersson
Berggren – Faltsetas
Yasin – Irandust – Paulinho
Jeremejeff

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Dimitriadis – P. Karlsson – Mets
Sundgren – Salétros – S. Larsson – Elyounoussi – Lindkvist
Goitom – Lahne

Toppmatch på Friends Arena

AIK har inlett säsongen en aning knackigt, och trots att motståndet knappast varit mördande har man bara inkasserat 5 poäng på de 4 matcherna man spelat.

Oavgjort borta mot IFK Norrköping är klart godkänt, men sett till spelet man bjöd på i den matchen förstår vi AIK-fansens oro. De tappade poängen hemma mot Östersund samt mot Örebro kan knappast heller tänkas stärka supportrarnas tro på sitt lag.

Häcken inledde säsongen på ett lysande sätt, genom att kryssa borta mot Malmö FF och därefter ta stabila segrar över både Helsingborg och Falkenberg. I den senaste omgången kom dock lagets första smäll, då man stod för en tämligen blek insats och förlorade hemma mot Djurgården.

Inför matchen mot AIK har mycket av förhandssnacket handlat om Paulinhos sjukdomssituation. Fjolårets allsvenska skyttekung har varit sjuk i dagarna, och under tisdagen var det ännu oklart om han skulle kunna medverka mot AIK. Det återstår att se om han är frisk nog att spela matchen.

Detta blir också en match med två återkomster för gamla AIK-bekantingar. Ahmed Yasin är för första gången tillbaka på sin gamla hemmaarena, och Andreas Alm är återigen tillbaka.

AIK – BK Häcken: Speltips & odds

Häcken har byggt sig ett rykte om att inte räcka till i toppmatcherna. Ifjol vann man inte en enda match mot något av topp fyra-lagen, och i den senaste omgången blev det alltså en förlust mot laget som toppar tabellen, nämligen Djurgården.

Göteborgsklubben har hyllats unisont under våren, efter den starka starten man hade. Frågan är om hyllningskörerna var en aning överdrivna? Visst, oavgjort borta mot Malmö är svårt att snacka bort, men att man sedan slog två nykomlingar ska väl vara så gott som självklart?

Vi tror att Häcken kan få en tuff match här, och spelar den raka 1:an till 2.20 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: AIK vinner
  • Odds: 2.20, Bet365

Ute efter oddsbonusar att spela betting på? Eller att hitta betting via Swish?

Streama AIK – Häcken

För dig som gärna vill streama AIK – Häcken är det bra att veta att matchen visas på CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan live. Skapa ditt konto på CMore och se matchen direkt.

När du tittar på fotboll via Cmore kan du se AIK – Häcken från valfri plattform. Det går att se din AIK – Häcken live stream från mobil, dator eller surfplatta.

  • Match: AIK – BK Häcken, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 24 april klockan 19:00
  • Arena: Friends Arena, Stockholm
  • Stream: CMore
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]