Speltips & Odds: AIK - Ararat Armenia 17/7

Då var det dags för returerna i kvalet till Champions League. Vi har en hel rad med matcher men givetvis kommer vi syna matchen mellan AIK – Ararat Armenia lite extra. Nedanför kommer vi med sedvanlig analys och förhandstipp inför denna viktiga match.

Trolig laguppställning AIK:

Linner
Granli Dimitriadis Mets
Rashidi Larsson Adu Elyounoussi Lindkvist
Goitom Sigthorsson

Trolig laguppställning Ararat Armenia:

Abakumov
Pashov Meneses Guz Achenteh
Alphonse Malakyan
Narsingh Avetisyan Sanogo
Kobyalko

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama AIK – Ararat-Armenia live.

Stor press på AIK inför returen

Efter en minst sagt medioker insats i bortamatchen mot Ararat Armenia står man nu inför en tuff uppgift i returen på Friends ikväll. AIK kom egentligen aldrig upp till någon standard nere i Armenien förutom en kvart i början av andra. Resultatet skrev till 2-1 efter att AIK även fått ett rött kort(Lundström). Det var kanske ingen comeback som är något direkt att minnas för Lundström men det vara inte bara han utan hela laget var genomgående helt off.

Otroligt viktigt dock med ett bortamål som gör uppförsbacken ikväll betydligt mindre än säg att de hade blivit 0-2. AIK är som bekant otroligt starka hemma på Friends och stockholmarnas favoritresultat(1-0) skulle räcka ikväll för vidare avancemang.

Efter vinsten eller snarare krossen senast mot Elfsborg i allsvenskan så är det ett AIK med gott självförtroende som entrar Friends gräsmatta ikväll. Det var egentligen aldrig något snack och efter en perfekt genomförd match stod det 3-0 på resultattavlan.

Bland de viktigare notiserna i matchen var att bägge anfallarna i AIK gjorde mål. Den duktiga islänningen gjorde två mål och Goitom fick göra sitt första mål(!) i årets allsvenskan. Nu är Goitom en otroligt viktig spelare för AIK även utan en ordentlig målproduktion men med målet kan han komma att växa ännu mer när andra halvan av säsongen är igång.

Bortalaget var såklart nöjda med sin prestation i hemmamötet där man egentligen inte kunnde drömma om ett bättre resultat. En seger var mer än förväntat och nu kommer man försvara sin ledning med allt vad man har.

Speltips & Odds: AIK -Ararat Armenia

På pappret ska AIK gå vidare mot Ararat Armenia så enkelt är det. Allt annat än avancemang skulle vara ett fiasko för stockholmsklubben. Nu sitter man i ett prikärt läge då man måste vända ett underläge.

Men med hemmaplan och efter Elfsborgsmatchen i ryggen så tror jag man klarar av uppgiften. Mitt tips är 2-0 AIK vilket således betyder att det blir 2-3 mål i matchen vilket ger 2,00 gånger pengarna.

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]