Speltips & Odds: AFC - Norrköping

AFC – Norrköping är också en utav de sista matcherna ut i Allsvenskans 12:e omgång och vi kommer givetvis titta lite närmare på denna match och ge er speltips samt odds.

Trolig laguppställning AFC:

Söderberg
Melki   Björkman  Leon
Kojic   Rashkaj   Nalic   Hodzic
Jarl   Nnamani   Ali

Trolig laguppställning Norrköping:

Pettersson
Dagerstål   Larsen   Lauritsen
Gerson  Fransson  Thorainsson Thern  Skrabb
Larsson   Nyman

Norrköping med kniven på strupen redan

Ja det är ett minst sagt pressat bortalag som kommer in till dagens match. Allt annat än tre poäng idag skulle klassa som en katastrof. Dels med tanke på övertaget man har i kvalite jämfört med hemmalaget men framförallt så har man inte råd att tappa fler poäng. I skrivande stund är man tolv poäng efter ledande Malmö och har sex poäng upp till Göteborg på en tredjeplacering.

Man har endast lyckats vinna tre av elva matcher och kryssat hela sex matcher. Med ett sjärnspäckat lag så är föväntningarna mycket högre än såhär för bortalaget och idag är det upp till bevis. Hemmalaget harvar som väntat längst ner i tabellen och skulle man lyckas ta poäng idag är det en seger.

Speltips & Odds: AFC -Norrköping

Norrköping är stora favoriter i den här matchen, detta är ett perfekt tillfälle att kickstarta säsongen och börja få igång målproduktionen på allvar. Oddset på Norrköping gör mål i bägge halvlekarna är finfina 2,62 och kommer att ryggas

Tips: Norrköping mål i bägge halvlekarna

Odds: 2,62