Speltips & odds: AC Milan - Udinese 19/1

Trolig laguppställning, AC Milan

Begovic

Conti – Kjaer – Romagnoli – T. Hernández

Castillejo – Kessie – Bennacer – Calhanoglu

Ibrahimovic – Leao

Trolig laguppställning, Udinese

Musso

Becao – Troost-Ekong – Nuytinck

Stryger-Larsen – Fofana – Mandragora – De Paul – Sema

Okaka – Lasagna

Svenskmöte mellan två mittenlag

Nu är det dags för ett italienskt möte mellan två före detta svenska landslagskollegor. Ken Semas Udinese reser till Milano och till Zlatan Ibrahimovics AC Milan under söndagen för att spela ännu en match i Serie A. Med endast en poäng mellan mittenlagen kan detta möte vara en språngbräda för ett av lagen att avancera t i tabellen.

Under en tid har AC Milan varit mer eller mindre nere i skiten och inte varit den italienska stormakt som vi föreställer oss att de är. Hemmalaget befinner sig för närvarande på en tiondeplats, men är just nu på uppgång. I deras senaste match, i Coppa Italia, vann de med övertygande 3-0 mot SPAL. Ett möte där AC Milan vilade en stjärna, en viss Ibrahimovic. Nu är han redo att visa hela ligan att han återigen är den klart lysande stjärnan i ett alltför decimerat lag.

Gästerna Udinese åker västerut i landet för att ta sig till modestaden Milano för att försöka få med sig något hem till Udine. Bortsett från mötena med Juventus i Coppa Italia och Serie A är laget i en fin form för närvarande och har fyra vinster och en oavgjord på deras senaste sju matcher, varav tre i ligan. Udinese parkerar just nu på en tolfteplacering i Serie A och gnetar sig sakta men säkert uppåt.

Speltips & odds

Söndagens hemmalag AC Milan har en fin form för närvarande, även om spelet inte ser lika övertygande ut alltid. Med Ken Semas lag som gäster i denna omgång tror vi att mötet kommer att innebära en fin match mellan två jämna lag som vill avancera i tabellen och konkurrerar med varandra. Även om omgångens bortalag Udinese har övertygat den senaste tiden och bärgat hem segrar tror vi att det kommer att få ett slut nu i och med detta möte med ”Rossoneri”.

Vi tror att hemmalaget AC Milan kommer att besegra Udinese under söndagen med hjälp av den skjuts som laget fått sedan Ibrahimovics återkomst till laget och att spela hemma på San Siro.

  • Tips: AC Milan vinner
  • Odds: 1.53 på Bet365 (odds hämtat 17/1, 10:50)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]