Speltips & odds: AC Milan - SSC Napoli 23/11

Trolig laguppställning, Milan

Donnarumma
Conti – L. Duarte – A. Romagnoli – T. Hernández
Paquetá – Biglia – Krunic
Suso – Piatek – Rebic

Trolig laguppställning, Napoli

Meret
Di Lorenzo – Maksimovic – Koulibaly – M. Rui
Callejón – Fabián – Zielinski – Insigne
Lozano – Llorente

Två klubbar som mår dåligt

Både Milan och Napoli har sett bättre dagar. Milan är kvar i den kräftgång man rasade ned i omedelbart efter att samma sommar ha sålt Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva samtidigt som Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Gennaro Gattuso och Gianluca Zambrotta lade skorna på hyllan. Dessutom lämnade Alessandro Nesta för nya äventyr.

Året var 2012 och sedan dess har ”Rossoneri” haft upprepade ägarbyten, tränarbyten och konstant svaga resultat. Nuvarande säsong är värre än någonsin – laget ligger på 14:e plats. Efter tränarbytet har det sett aningen bättre ut spelmässigt, men Stefano Pioli har under sin månad på posten redan hunnit möta Roma, Lazio och Juventus och resultaten har varit därefter. Nu väntar nytt, tufft motstånd i form av Napoli.

Men det är knappast ett Napoli i harmoni som kommer till San Siro, snarare raka motsatsen. Laget har inlett säsongen svagt och efter förlusten mot Roma häromveckan valde den excentriske ägaren Aurelio De Laurentiis att skicka laget på träningsläger. Tränaren Carlo Ancelotti kritiserade öppet beslutet vilket ledde till att spelarna struntade i att fullfölja träningslägret och lämnade det i förtid.

Det är inte bara De Laurentiis som är missnöjd med lagets prestationer. På en öppen träning häromdagen dök fans upp och buade ut varenda spelare förutom Dries Mertens. Mittfältarna Piotr Zielinski och Allan har fått sin bil respektive sitt hem vandaliserat.

Speltips & odds

Milan gjorde en bra insats mot Juventus i den senaste omgången, och även om resultaten inte varit de bästa på sistone verkar Stefano Pioli ändå ha börjat styra det här laget i rätt riktning.

Napoli har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher.

Vi spelar den raka 1:an till 3.25 gånger insatsen. Här kan ni finna oddsbonusar att spela på online.

  • Tips: Milan vinner
  • Odds: 3.25 på Bet365 (odds hämtat 11:45 19/11)