Speltips & odds: AC Milan - SPAL 15/1

AC MILAN X SPAL Spela nu
1.44 4.00

8.00

Spela nu

AC Milan tar emot SPAL i Italienska Cupen. Zlatan väntas få mer tid på planen, även om det är oklart om han spelar från start.

Trolig laguppställning, AC Milan

A. Donnarumma

Conti – Kjaer – Romagnoli – T. Hernández

Castillejo – Krunic – Bennacer – Bonaventura

Suso – Piatek

Trolig laguppställning, SPAL

Berisha

Tomovic – Igor – Felipe

Reca – Missiroli – Valdifiori – Murgia – Strefezza

Paloschi – Floccari

Om ni är ute efter att titta på Milan – SPAL via live stream kan ni följa länken här.

Zlatan kommer att spela – men troligen inte starta

Sedan Zlatan Ibrahimovics återkomst till Milan har äntligen positiva vindar börjat blåsa kring klubben. I svenskens andra startdebut vann man genast, och detta i en svår bortamatch mot ett Cagliari som är på väg mot sin bästa säsong på nästan 30 år.

Spelet var väl inte glimrande och vackert, men Milan hade kontroll matchen igenom och gjorde två mål framåt. Förutom att Zlatan bidrog med att sätta dit slutresultatet är han även där som någon att lära ifrån för de yngre spelarna. Inte minst hans anfallspartner Rafael Leão har varit tydlig med hur mycket han uppskattar att spela ihop med Zlatan. Leão publicerade exempelvis på sin Instagram en bild på sig själv och Zlatan, med texten: ”Vad som verkligen betyder något är de som vill hjälpa dig att vinna”.

Att döma av förhandsrapporterna lär vi inte få se Zlatan och Leão tillsammans från start idag, då tränaren Stefano Pioli i vanlig ordning väljer att lufta en del bänkspelare när det vankas cupmatch. Zlatan kommer dock med största sannolikhet att bytas in, då även han är i behov av att få minuter i benen med tanke på att han innan ankomsten till Milan inte spelat match sedan i oktober.

Speltips & odds

Både Milan och SPAL väntas ställa upp med reservbetonade startelvor, och det är väl ingen hemlighet att Milans trupp är betydligt bredare än ligajumbons.

Andrea Conti är på samma nivå som Davide Calabria. Ricardo Rodríguez var startspelare ifjol såväl som Lucas Paquetà. Krzysztof Piątek och Suso var ordinarie så sent som innan jul, medan Giacomo Bonaventura är en given startspelare när han bara får vara i fullt slag. Bänken är alltså nästan på samma nivå som den ordinarie startelvan.

Vi tror att Milan har kontroll på detta från start till mål, och spelar ”Milan att leda i halvtid och vinna i full tid” till 2.10 gånger insatsen. Spelet finner ni på Bet365.

  • Tips: AC Milan att leda i halvtid & vinna i full tid
  • Odds: 2.10 på Bet365 (odds hämtat 15/1, 11:00)