Speltips & odds: AC Milan - Hellas Verona 2/2

Speltips & odds: AC Milan – Hellas Verona 2/2

Milans jakt mot Europaplatserna fortsätter. Nästa lag som ska försöka störa är Hellas Verona.

Trolig laguppställning, Milan

G. Donnarumma

Conti – Kjaer – Romagnoli – T. Hernández

Castillejo – Kessié – Krunic – Calhanoglu

Ibrahimovic – Leão

Trolig laguppställning, Hellas Verona

Silvestri

Rrahmani – Günter – Kumbulla

Faraoni – S. Amrabat – Veloso – Lazovic

Borini – Pessina

Di Carmine

Zlatans effekt på Milan går inte att blunda för

Det börjar nästan bli tröttsamt att tjata om, men det går inte att prata om Milans nyfunna liv utan att nämna Zlatan Ibrahimovic. Han kom in i klubben vid årsskiftet och har redan förändrat lagets resultat, mentalitet och formation.

Italienska Corriere dello Sport skrev i torsdagens tidning: ”I Milan får han vara spelare, lärare och – inget illa menat, Pioli – tränare. Han portionerar ut sin energi med intelligens för att verka i de tre rollerna”.

Att Zlatan har stor påverkan på Milans förhållandevis orutinerade tränare Stefano Pioli verkar vara fallet. Det ryktas att Zlatan till och med ställde vissa krav innan han skrev på kontraktet om att han skulle få ha mycket att säga till om gällande laguttagningar och uppställningar.

Dessa rykten är givetvis inte bekräftade, men faktum är att Pioli formerade om laget från ett 4-3-3 till ett 4-4-2 genast efter Zlatans ankomst samtidigt som Suso genast slussades ut ur startelvan och laget i förmån för andra spelare. Med tanke på sin ålder passar nog Zlatan bättre i ett tvåmannaanfall, där han får hjälp av någon som tar löpningarna – i detta fall Rafael Leão – och inte behöver vara lika rörlig.

Hellas Verona ligger på nionde plats i Serie A, bara två poäng bakom Milan. Laget har gått bra framförallt på sistone och lagets resultatrad sedan 29 oktober är 6-2-3. Då ska det nämnas att förlusterna kom mot Inter, Roma och Atalanta.

Intressant blir att se både Fabio Borini och Giampaolo Pazzini komma tillbaka till San Siro med ny klubbadress.

Speltips & odds

Hellas Veronas goda form till trots tror vi att Milan fortsätter att vinna. Hela laget har höjt sig med Zlatan på planen och plötsligt ser spelare som Samu Castillejo, Rafael Leão och Hakan Calhanouglu mycket vassare ut.

Vi spelar den raka 1:an till 1.60 gånger insatsen.

  • Tips: AC Milan vinner
  • Odds: 1.60 på Bet365 (odds hämtat 30/1, 11:30)