Speltips & Odds: AC Milan - Genoa 8/3

Speltips & Odds: AC Milan – Genoa 8/3

  • Match: AC Milan – Genoa, Serie A
  • Datum & tid: 8/3-2020, kl. 15:00
  • Arena: San Siro

Trolig laguppställning, Milan

Begovic

Conti – Kjaer – Romagnoli – Hernandez

Castillejo – Kessie – Bennacer – Rebic

Calhanoglu

Ibrahimovic

Trolig laguppställning, Genoa

Perin

Romero – Soumaoro – Masiello

Biraschi – Behrami – Schöne – Sturaro – Criscito

Pandev

Sanabria

Här kan du läsa om hur du gör för att streama AC Milan – Genoa live.

AC Milan söker Champions League-plats under tider av kaos

AC Milan har det gått halvbra för i deras sex senaste matcher i Serie A. Dessa matcher har resulterat i tre vinster, två oavgjorda och en förlust. För närvarande ligger rödsvarta Milano-klubben på sjunde plats i Serie A tabellen, och gör allt vad de kan för att spela Champions League nästa säsong. För det krävs det att man är på fjärde plats eller uppåt inom Serie A.

Genoa å andra sidan ligger i relegering-zonen (18:e plats), och tvingas ändra taktiker för att få de poäng som de eftertraktar. De goda nyheterna är dock att Genoa nyligen vann mot Bologna på bortaplan med 3-0. Nu återstår det se hur de tar sig an storklubben AC Milan.

Det är viktigt att nämna att i Milano, som ligger i norra italien, lider av oro och kaos på grund av coronaviruset. Hela Serie A pratar om det. Inter Milan som delar samma arena som AC Milan har skjutit upp tre matcher i Serie A på grund av rädslan för coronaviruset. AC Milan har dock inte flyttat fram någon match utan spelar vidare ändå. Dock kan det finnas risk att de spelar inför tomma läktare.

Tyvärr kommer inte AC Milans Gianluigi Donnarumma medverka i denna match på grund av skada.

Speltips

Viktig match för både AC Milan och Genoa i Serie A. En vinst skulle underlätta för båda klubbarna, i form av att AC Milan kommer ett steg närmare till Champions League, och Genoa kommer ett steg bort från relegerings-zonen.

På AC Milans sju senast spelade ligamatcher i Serie A, har de lyckats kamma hem totala 14 poäng. Detta visar att deras nya 4-4-1-1 formation ger dem poängen som klubben längtat efter.

AC Milan har inte förlorat en enda match på deras sex senaste hemmamöten. Istället har matcherna resulterat i två vinster och fyra oavgjorda. Det kan naturligtvis bli bättre.

Genoa däremot, har enbart lyckats vinna en match på bortaplan denna säsong. Med det sagt blir det svårt för dem att ta hem viktiga tre poäng ikväll.

Vi tror att AC Milan tar hem eftermiddagens match till oddset 1.61 på Bet365

  • Tips: AC Milan vinner
  • Odds: 1.61 på Bet365 (hämtat kl. 12:05, 8/3-2020)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]