Speltips & odds 15/3: Fansens frånvaro ger lugn match på Tele2?

Speltips & odds 15/3: Fansens frånvaro ger lugn match på Tele2?

HAMMARBY IF X IFK GÖTEBORG Spela nu
1.57 4.00 5.75 Spela nu

Hammarby IF tar emot IFK Göteborg i kvartsfinal av Svenska Cupen. Matchen spelas utan åskådare, i en konsekvens av coronavirusets stora spridning.

Det är svårt att nämna fotboll utan att samtidigt nämna coronaviruset i dessa tider. Hammarbys match mot IFK Göteborg har beslutats att spelas inför tomma läktare, och det är nog ett klokt beslut. Frågan är om semifinalerna verkligen kommer att spelas nästa vecka, som planerat. Risken finns ännu att man ställer in kvartsfinalerna.

Men i dagsläget utgår vi ifrån att den här matchen kommer att spelas. Hammarbys lagkapten konstaterade att Göteborg nog är glada över att det inte kommer någon publik, då ”Bajen” inte får samma hemmafördel som man brukar ha. Men Hammarby som klubb har numera fler kvaliteter än sin alltid stöttande publik.

Som vanligt hade Hammarby en något knackig försäsong, men i gruppspelet har man mestadels sett ut att ha haft det lekande lätt. 5-1 mot Varberg, 2-0 mot Brommapojkarna och 4-0 mot GIF Sundsvall vittnar om att lagets offensiva charmoffensiv är lika mycket på hugget som i höstas.

IFK Göteborg såg stabila ut under gruppspelet, då man avfärdade både Västerås och Sollentuna med 2-0 men kryssade mot Sirius. Robin Söder ser ut att vara i god form, och har lyckats sätta dit ett mål i var och en av matcherna.

Vill du se matchen på TV eller online? Här kan du läsa om hur du gör för att hittar en Hammarby – IFK Göteborg stream att titta på.

Speltips & odds

Frånvaro av publik brukar i regel bidra till att matcher tappar i intensitet och att spelare inte får den där extra adrenalinkicken som höjer energin. Vi tror att det kan påverka antalet mål i matchen.

Hammarby må ha för vana att attackera, attackera och fortsätta attackera trots att man redan är i ledning, men på en helt tyst och ödslig arena tror vi att spelarna lättare nöjer sig med ett resultat.

Under 2,5 mål i matchen betalar 2.40 gånger insatsen, vilket vi tycker är ett spelvärt odds. Här kan ni hitta oddsbonusar att spela med.

  • Tips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.40 på Bet365 (odds hämtat 12/3, 14:15)

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Svenska Cupen live.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]