Nu möts de igen – tar Real revansch?

Det har för andra gången den här veckan blivit dags för El Clásico. Barcelona är tillbaka på Santiago Bernabéu för att försöka ta en ny seger i vägen mot ligatiteln.

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtois
Carvajal – Varane – S. Ramos – Reguilón
Modric – Casemiro – Kroos
L. Vázquez – Benzema – V. Júnior

Skador: Marcos Llorente (tveksam)
Avstängningar: Nacho Fernández

Trolig laguppställning, FC Barcelona

Ter Stegen
Semedo – Piqué – Umtiti – Alba
Rakitic – Busquets – S. Roberto
Messi – L. Suárez – Dembélé

Skador: Rafinha, Thomas Vermaelen (tveksam)
Avstängningar: –

Tar Real Madrid revansch för senast?

Många av de som såg Real Madrid ta emot Barcelona i Copa del Reys semifinalretur i onsdags fick nog känslan av att detta var Real Madrids match. ”Los Merengues” var spelförande, tog sig till farligare chanser och kändes allmänt piggare i den här matchen. När domaren blåste för halvtidsvila stod det ändå bara 0-0.

När den halvleken inleddes kändes Real fortsatt hungrigare och bättre, och satte snabbt fart framåt. Som en blixt från klar himmel kunde dock Luis Suárez skjuta dit 1-0, och strax senare var han i allra högsta grad även inblandad i 2-0 som Varane satte i egen kasse.

När Suárez gjorde 3-0 på straff var det inte många som förstod vad målen kommit ifrån, men tittarna hade åtminstone insett att det är Barcelona som kommer att gå vidare till finalen.

Nu får Real Madrid en tidig chans till revansch, när Barcelona återigen besöker Santiago Bernabéu.

Real Madrid – FC Barcelona: Speltips & odds

Förlust med tre mål senast speglar verkligen inte matchbilden, och nu ska Real Madrid försöka visa att man är bättre än vad resultattavlan sade.

Real såg som sagt bra ut mot Barcelona, och nu är man piskade att vinna för att ha någon som helst chans på ligatiteln. Förlust eller oavgjort och man är fortsatt avsågade, men en seger kan tända en gnutta hopp då det skulle innebära endast sex poäng upp.

Vi tror att Real lyckas bättre denna gång, och spelar den raka 1:an till 2.80 gånger pengarna på Bet365. Om Vinícius Junior har bättre lycka vid avsluten denna gång, då är det i alla fall ingen tvekan om att Real får ett bättre resultat än senast.

  • Tips: Real vinner
  • Odds: 2.80, Bet365