Norge – Sverige: Dagens bästa speltips & odds

 

 

Det är äntligen dags för Sveriges landslag att återigen dra på sig de svenska landslagströjorna och spela match. Motståndet i kvällens match är Norge. En match som självklart innehåller mycket prestige, trots att det bara är en träningsmatch.

Vi har självklart lagt upp ett speltips inför Sverige – Norge. Där kommer vi rekommendera de odds som vi kommer spela på under kvällens match.

Förutom att ge dig dagens bästa tips på fotboll, så kommer vi även att gå genom vilka spelare som finns i startelvan. Vi tar även upp andra faktorer som kan vara bra att känna till innan du spelar på betting på Norge – Sverige.

odds sverige norge fotboll träningsmatch

Startelvan mot Norge

Janne Andersson har gått ut med att han kommer byta runt en hel del på de svenska spelarna. Det innebär att vi kommer att se en startelva som inte är likadan som mot Frankrike. I laget så har förbundskapten bytt ut nära halva de startspelare som började i den senaste matchen.

I laget så hittar vi ändå ett starkt lag som vi tror kommer kunna ge norrmännen en ordentlig match.

Även i det norska landslaget så kommer vi se en startelva som kanske inte är det optimala. Det tror vi inte kommer att minska kvalitén i matchen speciellt mycket. Kanske tvärtom. Det finns nu många spelare på planen som vill bevisa att de kan ta en plats i den ”riktiga” startelvan när landslaget spelar sina tävlingsmatcher.

Nedan följer den startelva som Sverige kommer att ställa upp med i kvällens match mot Norge.

Målvakt

Kristoffer Nordfeldt

Försvare

Emil Krafth, Pontus Jansson, Filip Helander, Niklas Hult

Mittfältare

Victor Claesson, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson

Anfallare

Christoffer Nyman, John Guidetti

Roligt att se är att John Guidetti får chansen i starten. Vi såg inte speciellt mycket av denna showman när Sverige spelade sin VM-kvalsmatch mot Frankrike. Han blev då inbytt väldigt sent i matchen, och hann inte riktigt göra några intryck.

En annan sak som kan vara intressant att notera är att backparet från Malmö FF startar matchen tillsammans. Både Pontus Jansson och Filip Helander har försvarat Malmö FF tillsammans, och känner till varandra väl.

sverige back ponne

Speltipset & oddsen

Så hur tror vi egentligen matchen kommer att sluta? Många i Sverige har nu mycket gott förtroende till landslaget efter att de besegrat Frankrike.

Nu finns inte många spelare med i den trupp som startar mot Norge, men visst ska Sverige vara det bättre laget.

På anfallet så har vi inte bara en, utan två hungriga spelare som gärna håller sig framme och nätar mot det ganska tama norska försvaret.

Vårt speltips kommer därför att landa på Sverige. Det är laget som i skrivande stund har det lägsta oddset i matchen. Däremot tycker vi att bet365 har valt att ge oss generösa odds på en svensk seger mot Norge.

Oddset som just nu finns att spela på ligger uppe i 2.40. Det finns även andra matcher som spelas mellan andra landslag om du vill kombinera detta speltips med andra matcher. Om du inte kan få nog av det svenska landslaget så rekommenderar vi dig till U21 EM 2017 stream, guide & matchprogram

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.40
  • Bettingsida: bet365