Nice - Napoli: Dagens bästa speltips

Idag så har vi plockat fram matchen mellan Nice och Napoli som favorit. Vi kommer därför här att lägga ett speltips på matchen för att hjälpa dig med att vinna pengar på odds.

Vi tror att vi har svaret på vem som kommer gå vinnande ur dagens match i Champions Leagues play-off. Se till att rygga vårt speltips om du tror likadant som oss.

Fortsätt gärna läs för att få mer klarhet i hur vi tänker kring matchen mellan Nice och Napoli den 22 augusti.

champions league 2017 2018

Napoli är favoriter

Det är ett franskt (OCG Nice) som tar emot ett spelsuget Napoli på sin hemmaarena. Matchen tror vi kommer bli en tillknäppt tillställning till att börja med. Då båda lagen har mycket att förlora på att köra på allt för offensiva växlar.

Däremot tror vi att Napoli har lagmaterial och formen som krävs för att till slut vinna mot Nice. Napoli är det laget som nu har de lägsta oddsen inne hos bettingsidor, vilket stärker vår tro på att det är italienska Napoli som vinner returmötet.

Senaste gången som dessa två lag spelade mot varandra (den första kvalmatchen i Champions League play off) slutade 2-0 till Napoli.

Det är ännu en faktor som gör att vi tror att Napoli kommer att vinna kvällens match.

Nice har ett bra lag, men visst är det några nivåer upp till Napoli som blivit ett allt mer vanligare topplag i Serie A.

Vårt speltips kommer helt klart att ligga på att Napoli vinner matchen. Om vi då ska jämföra sidor med bäst odds så hittar vi bet365 i toppen. Där kommer vi att kunna spela på ett odds som är värt 1.80 x din insats.

  • Speltips: Napoli vinner matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: bet365

ogc nice logo

Streama matchen?

Om du skulle behöva hjälp med att hitta streams till matchen mellan Nice – Napoli på nätet? Då kan vi på Sportal hjälpa dig ytterligare. Här har vi nämligen samlat en guide för dig som vill streama Champions Leagues play-off.

För att hitta till vår guide så behöver du bara klicka dig vidare till vår Nice – Napoli live stream.

Där kommer du att kunna läsa vidare om hur du kan snabbt live streama matchen i Champions League.

Intresset för tuneringen lär bara öka och öka desto längre in i tuneringen som vi kommer.

Allra störst intresse är det självklart när Champions Leagues slutspel drar igång. Däremot är det en ganska lång väntan tills dess.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]