Nice – FC Salzburg Redbull: Sista chansen för Nice?

Ett oväntat bottenmöte i Europa Leagues grupp I, mellan Nice – FC Salzburg Redbull. Ska Nice kunna koppla på övriga lag i tabellen?

Det var nog inte många experter som på förhand kunde tro att Nice och FC Salzburg Redbull skulle ligga sist i grupp I. Detta efter halva gruppen spelad, så fortfarande finns det chans för lagen att avancera sig vidare.

Enklast att ta sig vidare inför matchen har OGC Nice. De ligger endast tre poäng efter de andra två konkurrenter i gruppen. Vi kommer här ge dig ett speltips för dig som vill betta på matchen.

Avspark: kl. 21:05, den 3 november
Arena: Allianz Riviera
Visas hos: DPlay & Bet365 (vissa länder)

Inför för ödesmatchen

Det vilar enorm press på Nice som verkligen vill ta sig vidare i Europa League. Efter att totalt dominerat den franska ligan i uppstarten, så har turen inte vara lika stor i Europa League.

Nice har endast lyckats med att ta tre poäng på tre spelade matcher. Detta är självklart ett facit som leder till att laget nu ligger på en tredje plats. Ovanför OGC Nice finns nu Schalke 04 och FC Krasnodar.

Ett ännu sämre gruppspel har FC Salzburg Redbull gjort. De har inte lyckats ta en enda poäng i Europa League än så länge. De är mer eller mindre ute från turneringen, men som vanligt finns det mycket att spela om oavsett. Mycket prispengar finns på bordet för den som vinner europeiska matcher.

Prispengar som kanske inte riktigt exakt vad FC Salzburg behöver som har multi-miljonsföretaget Redbull i ryggen..

Vårt speltips

När vi ska tippa på matchen så känns det som det endast finns ett smart val. Det är att välja OGC Nice som främst har chans att ta sig vidare från deras grupp. Dessutom har OGC Nice ett otroligt matchfacit i franska ligan (Ligue 1).

Det vittnar om ett lag i bra form inför matchen mot FC Salzburg Redbull. Laget från Österrike har däremot inte samma morot, eller krav på sig. Därför kommer viljan inte vara lika stor som för Nice. Därför tror vi på en hemmaseger för OGC Nice.

Bästa oddsen – Bet365

För att ta dig direkt till alla de bästa oddsen för Europa League. Då tipsar vi dig om bettingsajten Bet365. Där erbjuder de alltid riktigt bra odds på alla stora matcher i Europa. Där kan du bläddra mellan massor av stora matcher och välja de odds du helst vill spela på.

Nedan kommer vi att presentera de odds som finns att spela på under matchen mellan OGC Nice och FC Salzburg Redbull. Vi tror knappast du kommer bli besviken på de odds som ges på enligt oss en ganska säker match.

  • OGC Nice vinner – 1,83
  • Oavgjort – 3,50
  • FC Salzburg – 4,33

Denna match rekommenderas du att kombinera ihop med fler matcher från Europa League. Då kan du enkelt öka ditt odds och få chansen att vinna mer pengar.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]