Speltips: National Football League 21/10

Då va vi framme i week 7 i NFL och vi har som vanligt många intressanta matcher både genom conference och divison. Lag som har bye week är: Packers, Raiders, Steelers och Seahawks. Nedanför kommer kortare analyser och förhandstipp gällande söndagens bästa matcher som vi kommer sy ihop till en spelkupong.

1. LA Rams – SF 49ers

Först ut är matchen mellan Los Angeles Rams och San Francisco 49ers. Detta är ett möte i NFC West där Rams som är ligans enda obesegrade lag åker till The Bay för att möta ligans jumbo. Rams har gått som tåget den här säsongen och man befogar över den klart bästa truppen. På tränarsidan är man också topprustade där head coach Sean Mcvay har gjort ett fantastiskt jobb med gruppen.

Hemmalaget 49ers har haft problem hela året och den enda ljusglimten nu när deras stjärn QB dragit kosbandet är running back Matt Breida. Det krävs ändå ett smärre mirakel om man efter en vinst och sex förluster hittils och utan sin QB ska slå ligans bästa lag. Kan inte annat se än att Rams vinner här och oddset på Rams -8,5 ger 1,95 gånger pengarna och kommer spikas med huvudet före.

Avspark: 22.25
Plats: Levi`s Stadium, San Fransisco
Liga: NFL
Speltips: Rams -8,5
Odds: 1,95

2. New England Patriots – Chicago Bears

Match två på vår kupong är den mellan New England Patriots – Chicago Bears. The Brady bunch åker till the windy city för att ta sin tredje raka seger. Patriots som är 4-2 under säsongen leder i sedvanlig ordning AFC East och Bears i sin tur leder NFC North med 3-2. Det är ett klart förbättrat hemmalag den här säsongen och Bears har verkligen vuxit som lag efter att man införskaffade ligans bästa passrusher i Khalil Mack.

Ändå kommer man vara klara underdogs mot ett Patriots som verkar ha fått upp farten och segern mot tidigare obesegrade Kansas City Chiefs har gett laget en enorm självförtroendeboost. Det kommer bli en jämnade match än på väldigt länge lagen emellan men ändå kommer Patriots ta hem detta med minst ett par poäng. Därför är spelet på Patriots seger -1,5 till oddset 1,90 väldigt bra och kommer spelas.

Avspark: 19.00
Plats: Soldier Field, Chicago
Liga: NFL
Speltips: Patriots -1,5
Odds: 1,90

Carolina Panthers – Philadelphia Eagles

Sista matchen på våran NFL-kupong är den mellan Carolina Panthers och de regerande Super Bowl mästarna Philadelphia Eagles. Bägge lagen har startat sådär, Panthers har ett 3-2 record hittils under säsongen och Eagles har 3-3. Mästarna har startat lite trögt och mycket beror på en korsbandsskada på sin stjärnrunningback Jay Ajayi. Men truppen är bred och man har kvalite i varje del av laget.

Detta är ett möte mellan två försvarsstarka lag och jag förväntarv mig en match som kommer bli relativt målsnål. Ingen av lagen besitter inte direkt någon fruktad offensiv och därför tror jag stenhårt på en målsnål match. Oddsen på under 46,5 poäng i matchen total är 1,75 och kommer att spelas.

Avspark: 19.00
Plats: Lincoln Financial Field, Philadelphia
Liga: NFL
Speltips: Under 46,5 poäng i matchen
Odds: 1,75

Det sammanlagda oddset för våran NFL-kupong blir således 6,4.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]