Napoli – Arsenal: Inför matchen, speltips & laguppställning

Engelska Arsenal färdas till Napolis San Paolo Stadion för att göra upp detta nu och föralltid!

Trolig laguppställning, Napoli

Meret

Malcuit – Maksimovic – Koulibaly – Rui

CAllejon – Allan – Ruiz – Zielinski

Insigne – Milik

Trolig laguppställning, Napoli

Cech

Sokratis – Koscielny – Monreal

Maitland Niles – Xhaka – Guendouzi – Kolasinac

Ramsey – Mikhitaryan

Lacazette

Arsenal visade vägen

Arsenal visade vart skåpet skulle stå i senaste mötet på hemmaplan. Matchen slutade med en välförtjänt 2–0 vinst till Arsenal.

Nu väntar det andra mötet på San Paolo stadion och Arsenal tvingas spela defensivt för att inte ge Napoli några tomrum att andas i.

Mesut Özil och Aubameyang är viktiga nyckelspelare som Unai Emery helst inte vill ska skadas nu i tider av kris då kampen om Champions League plats fortsätter.

Napoli bjöd på en undermålig insats på Emirates i senaste mötet. Det var svaga avlsut och halvhjärtade försök på boll. Napoli tvingas spela mer aggressivt och framförallt svagt då Arsenal hade totalt övertag.

Speltips

Arsenal har upprepade gånger visat att de är sämre på bortaplan. PÅ hemmaplan spelar den engelska sidan som mästare men på bortaplan är de mycket sämre. Kan det ha med att de spelar nervöst på främmande territorium? Vem vet.

Napoli kommer utnyttja Arsenal bristfälliga insatser på bortaplan genom att pressa högt upp på plan, och kommer även vara desperata på varje boll.

Napoli kommer tvinga ut Arsenal tillräcket. Arsenal måste vara tuffa och pressa tillbaks för att visa att de inte är några att handskas med. Att skrämma tillbaka motståndarna är smart. Precis som Tottenham gjorde i gårdagens match mot Manchester City.

Båda lagen kommer att försöka dominera i bollinnehav, och helt ärligt torr jag att Arsenal är mer kapabla att lyckas med det.

Vi tror att matchen slutar upp som oavgjord till oddset 4.20 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.20 på Bet365 (odds från kl.16:17, 18/4-2019)
  • Match: Napoli–Arsenal, Europa League
  • Datum & tid: 18/4-2019
  • Arena: San Paolo Stadion