AS Monaco - Manchester City: Vårt speltips tar Monaco vidare!

Det är väldigt många som är taggade på att se matchen mellan AS Monaco och Manchester City den 15/3-2017. Anledningen till det är självklart pga av förra matchen. Den slutade med att AS Monaco endast har två mål upp för att ta sig vidare.

Förra matchen mellan dessa två lag slutade med att det var Manchester City som vann på sin hemmaborg. Matchen slutade hela 5-3. Att göra tre mål på bortaplan är något som brukar ta en vidare i Champions League, men inte när man släpper in 5 mål.

Därför är just nu AS Monaco illa ute, men det kunde varit värre. Nu behöver de vinna med minst två mål för att ta sig direkt vidare i det påbörjade finalspelet av Champions League 2017.

  • Avspark: Den 15/3-2017, kl. 20:45
  • Arena: Stade Louis II
  • Visas hos: ViaPlay

Vi tror på AS Monaco – Högt odds!

Att AS Monaco är ett målfarligt lag är det minsann ingen som kan säga emot. Genom att värva till sig några av världens främsta anfallsspelare så har de nu en hel del att sätta emot konkurrenter i Champions League.

Det är därför inte alls ovanligt att vi ser flera matcher där AS Monaco gör många mål. Denna positiva målskörd kommer de troligen ha användning av när de spelar mot Manchester City på sin hemmaplan. Endast två mål mer än Manchester City är nödvändigt, så vidare inte en ny otrolig match med ett stort målkalas knackar på dörren.

Vi kommer därför att ge dig ett speltips som inte bara är riktat mot att AS Monaco kommer att vinna matchen. Vi kommer nämligen att välja AS Monaco som det lag som kvalificerar sig vidare.

Det höjer våra odds en smula, vilket gör att vi kan förvänta oss en större vinst om vårt speltips skulle stämma.

  • Vårt speltips: AS Monaco vinner matchen
  • Odds: 5.00
  • Bästa oddsen: Bet365

Så jämför vi oddset!

När vi listar vilka sidor som erbjuder de bästa oddsen på Champions League så gör vi självklart en jämförelse först. När vi kollar in matchen mellan AS Monaco – Manchester City så kan vi ganska snabbt sortera bort flera sidor, och istället fokusera på Bet365.

Om du skulle vilja veta mer om hur vi jämför odds på nätet så kan du klicka dig vidare. Då hamnar du inne på vår sida med alla bettingsidor som vi erbjuder dig att spela på.

Där kan du läsa mer information, samt få tips kring vilka sidor du bör spela på om du alltid vill ha så bra odds som möjligt!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]