Speltips med bäst odds på Örebro HK – Brynäs IF

Fjolårets finalister Brynäs möter Örebro på bortaplan ikväll. Ett Örebro som började försäsongen riktigt tungt när man åkte på två raka förluster, varav en var mot Allsvenskt motstånd. De möter ett Brynäs som visat sig vara i riktigt bra form de senaste.

I vårt speltips kan du läsa om våra tankar kring matchen och vilket det bästa oddset är enligt oss. Ett speltips kan alltid användas som inspiration och behöver nödvändigtvis inte innebära att spelet måste ryggas.

Örebros målvakt i en förlflyttning

Speltips på träningsmatchen mellan Örebro – Brynäs

Vi tror att det kommer bli en jämn match med mycket mål. Även om Örebro hade ett riktigt bra försvarsspel mot Linköping senast. Brynäs har gjort mycket mål de senaste tre matcherna och deras offensiva forcering kan bli avgörande om inte Örebro orkar hålla ihop försvaret genom 60 minuter.

Örebro har inte riktigt samma kvalitetsspelare som Brynäs och även om vi bara är inne på försäsongen tror jag att det kommer märkas i denna matchen. Glöm inte att du kan se massvis av hockey via SHL streams. Vårt tips på hockeymatchen är enligt följande.

  • Vårt spel: Över 5.5 mål i matchen
  • Odds: 2.50
  • Spelbolag: bet365

Vi har hämtat oddset hos bet365 som erbjuder spel på mängder av hockeymatcher världen över. Man kan även spela på odds live i matchen om man föredrar det. Då måste man dock vänta tills den drar igång ikväll klockan 19:00.

Vi räknar med att Brynäs kommer gå hårt med sina offensivt skickliga backar och forwards. Något som kan öppna upp det för Örebro. Får Brynäs in ett par mål i första perioden tror vi matchen kan rinna iväg i deras fördel.

Oddset 2.50 känns väldigt värt att spela på. I fyra av sex matcher Brynäs spelat har det blivit över fem mål såhär långt. I två av tre matcher Örebro spelat har det även där blivit över fem mål. Därför känns oddset alldeles för högt satt och något som man bör utnyttja.

Örebro mot Karlskrona i SHL

Betting på hockey

Att betta på hockey fungerar på samma sätt som att spela på någon annan sport. Man skapar ett konto hos det spelbolaget man föredrar och sedan gör en insättning. Efter det letar man upp ett odds som känns fördelaktigt och lägger sen ett bet.

Vi rekommenderar att man följer matchen mellan Örebro – Brynäs om man lagt ett spel på den. Det är alltid väldigt spännande att se matcher live som man har lagt ett spel på. Vårt speltips på Örebro – Brynäs är alltså att det kommer bli över 5.5 i matchen och på det spelet fick vi oddset 2.50.

Kom igång med betting på hockey idag. Se bara till att aldrig spela för mer än vad man har råd att förlora. Det är viktigt att hålla koll på sitt spelande och föra tillexempel en speldagbok.