Speltips med bäst odds på Liverpool – Sevilla

Den första matchen för både Liverpool och Sevilla i Champions League spelas under onsdagskvällen. Vi har tagit fram ett speltips med de odds vi tycker är bäst på matchen. Det går att läsa mer om vårt speltips och motivering bakom spelet.

Ett speltips är perfekt för att hitta inspiration eller en liten vägledning för att hitta ett odds man själv känner sig bekväm med. Lägg ett odds på Liverpool – Sevilla för att sätta ännu mer spänning i en spännande mach.

Liverpool firar ett mål i Premier League

Speltips med bäst odds

Inför matchen är Liverpool ganska stora favoriter. Men Sevilla är ett motstånd som absolut inte ska underskattas. De kommer med bra självförtroende från en bra inledning av La Liga med två vinster och en oavgjord.

Riktigt samma är det inte för Liverpool, de förlorade mot Arsenal med 5–0 och stod för den sämsta insatsen på väldigt länge. Innan dess var allt frid och fröjd i klubben då man bland annat slog Arsenal med 4–0.

Matchodds

  • Liverpool: 1.70
  • Oavgjort: 4.20
  • Sevilla: 5.00

Oddset på att Sevilla vinner känns lite för högt satt. Samtidigt känns det ändå inte riktigt så högt att det blir värt att spela på. Vi har istället hittat ett odds som vi definitivt tycker är bättre att spela på. Även om Liverpool verkar vara lite ur form har de hemmaplan i Champions League-premiären. En fördel som vi tror kommer vara en av nycklarna.

Sturridge gör sin berömda målgest efter mål

Vårt speltips

  • Vårt spel: Liverpool vinner och båda lagen gör mål
  • Odds: 3.00
  • Spelbolag: bet365

Båda lagen har varit väldigt målfarliga under inledningen av säsongen. Dessutom har Liverpool haft en tendens att spela väldigt målrika matcher. I Liverpools senaste sex matcher har det blivit 25 mål vilket är ett snitt på 4.1 mål per match.

Därför tror vi att detta kommer bli en match som innehåller mycket mål och att det är Liverpool som drar det längsta strået. Det kommer att bli en händelserik match för oss som väljer att följa Liverpool – Sevilla. Det går även utmärkt att spela på odds live i matchen. De hittar du under fliken live odds när bollen väl sparkats igång.

Liverpool firar mål tillsammans

Liverpools chanser i Grupp E

Liverpool FC bildar tillsammans med Sevilla, NK Maribor, FC Spartak Moskva och Sevilla FC Grupp E. En grupp som de på förhand ska vinna, utan några större bekymmer. Men än så länge har ingen match spelats och vad som helst kan hända. Det vi säkert vet är att Liverpool är stora favoriter.

Andraplatsen är väldigt öppen och det kommer bli en jämn kamp mellan Spartak Moskva och Sevilla. Maribor kommer förmodligen att bli en slagpåse för de andra lagen som kommer satsa på mycket mål mot slovenerna.

Grupp E är en av de lättare grupperna jämfört med de andra. Kollar man tillexempel i Grupp H hittar vi Dortmund, Real Madrid, Tottenham och APOEL. Så Liverpool får vara väldigt nöjd med sin lottning i Champions League.

Men lagen möts en gång hemma och en borta, allt kan hända och inget är klart på förhand. Det vi vet är att vårt speltips är ett odds värt att spela på och att vi kommer få se en härlig fotbollsmatch mellan Liverpool – Sevilla.