Speltips: Matcher i Sveriges grupp i VM-kvalet (7/10)

Här kommer vi att försöka tippa tre matcher som spelas i helgen. Alla dessa matcher kommer att spelas i Sveriges VM-kvalsgrupp.

Lagen som är inblandade i ett eventuellt avancemang från kvalgruppen är Frankrike, Holland och Sverige. Där kommer våra speltips att gälla de matcher som dessa tre landslagen spelar i helgen.

Vi har hämtat oddsen för våra bettingtips inne hos bet365. Det är en sajt som alltid kan hjälpa oss att spela på några av nätets bästa odds.

Mather & tips på odds i VM-kval

Helgens, eller rättare sagt lördagens spelprogram kommer att vara mycket viktigt för oss i Sverige. Då kommer matcher från Sveriges kvalgrupp att spelas.

Efter att dessa matcher är avverkade så kan vi få mer klarhet i hur chanserna ser ut för det svenska landslaget.

Se till att du är kammar hem lite pengar under VM-kvalsmatcherna den 7 oktober. Rygga vårt speltips om du tycker att det stämmer överrens med vad du tror.

Sverige – Luxemburg

Sverige ska bara vinna sin match mot Luxemburg. Allt annat vore en skräll, eller snarare fiasko för det svenska landslaget. Däremot känner vi till att Luxemburg är en stark nation för att räknas bland de europeiska ”mikroskopsländerna”.

Senaste matchen för Luxemburg slutade bättre än väntat. De lyckades att kryssa mot Frankrike. Kanske är det lite underskattade. Däremot så tvivlar vi inte på Sverige, utan kommer att tippa på svensk vinst med minst 3 mål, och inga insläppta.

  • Speltips: Över 2,5 mål i matchen & båda lagen gör inte mål
  • Odds: 1.80

Vitryssland – Holland

Sverige hotas med att bli omsprungna av Holland i deras VM-kvalsgrupp. Då krävs det en seger gör holländsk del mot Vitryssland. Holland är helt klart favoriter att vinna matchen.

Frågan är på vilka odds vi ska spela på för att få upp den eventuella vinsten i vår kupong. Vi kommer att tippa Holland som vinnare, och att de inte släpper in något mål. Det är ett resultat som vi hoppas går in för vår speltips. Däremot blir vi glada om vårt bettingtips misslyckas. Det skulle innebära att Holland tappar mark på Sverige i tabellen.

  • Speltips: Holland vinner & släpper inte in mål
  • Odds: 1.90

Frankrike – Bulgarien

Bulgarien har visat sig vara ett svårare motstånd än vad många har räknat med. De har visat för både Holland och Sverige att det inte är ett lag att bara ställa ut skorna mot.

Frågan är hur de kommer att spela mot tabellens just nu bästa lag. Frankrike spelar på Stade de France, vilket är en arena de trivs på. Lyckas Bulgarien ta poäng mot Frankrike så är det mycket välkommet för Sverige. Däremot talar oddsen emot det. Därför kommer vi spela lite säkrare på denna match och tippa Frankrike som vinnare och att de vinner båda halvlekarna.

  • Speltips: Frankrike vinner båda halvlekarna
  • Odds: 1.61
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]