Speltips idag: Matcher i SHL & Allsvenskan – 21/9

Likt som andra dagar så kommer vi på Sportal att försöka tippa en rad av de matcher som spelas idag. Vi kommer med ett speltips ge våra läsare en blick över vilka odds och resultat som vi kommer att spela på.

Idag kommer det framförallt handla om svensk sport. I spelschemat med matcher idag hittar vi lag från både SHL i hockey och Allsvenskan i fotboll.

Kolla in våra speltips idag för att själv kunna vässa din betting för kvällens matcher.

Dagens odds

Alla de odds som du vi kommer att använda oss av inför dagens matcher är hämtade på bet365. Vi använder oss nästan alltid av bet365 när det kommer till svensk sport.

Efter att vi sedan länge började att jämföra odds för bettingsidor, så tycker vi att bet365 är en sajt som aldrig gör oss besvikna.

Här erbjuds vi alltid att spela med några av nätets bästa odds på både hockey och fotboll i Sverige.

I vårt speltips så samlar vi de matcher som vi anser vara mest intressanta ur ett svenskt perspektiv under den 21 september 2017.

  • 19:00 GIF Sundsvall – AIK (2)

Odds = 1.57

Den bästa matchen i Allsvenskan som spelas idag är Sundsvall mot AIK. Här jagar AIK en Europaplats, samtidigt som GIF Sundsvall spelar för sin fortsatta existens i Allsvenskan nästa år. Vi tror att AIK inte kommer ha några problem med att ta de viktiga poängen ikväll.

  • 19:00 Brynäs IF – HV71 (2)

Odds = 2.90

Repris från fjolårets final som spelades mellan Brynäs och HV71. Nu är det en ny säsong, och nya förutsättningar som gäller. Vi tror att HV71 kommer att återigen dra längsta strået mot Brynäs IF på bortais.

  • 19:00 Skellefteå AIK – Färjestads BK (1)

Odds = 1.90

Skellefteå AIK imponerade i sin premiär mot Karlskrona HK och vann matchen. Nu väntar ett bättre motstånd i form av Färjestads BK. Vi tror att Skellefteå AIK är påväg mot sin andra raka seger i SHL.

  • 19:00 Frölunda – Karlskrona (1)

Odds = 1.33

Detta blir nog vårt mest säkra speltips idag. Frölunda har mycket att bevisa efter att de förlorat en poäng mot Mora. Nu ställs de mot Karlskrona HK som troligen inte kommer ha mycket att sätta emot Frölunda i Scandinavium.

  • 19:00 Linköping HC – Växjö Lakers (2)

Odds = 2.55

I denna match så kommer vi att gå emot oddsen och tippa Växjö Lakers som vinnare. Vi tror att smålänningarna kommer att överraska Linköping HC genom att få igång sitt spel på allvar.

  • 19:00 Djurgårdens – Malmö Redhawks (2)

Odds = 2.45

Malmö är ett av de lagen som vi rankat bäst i SHL 2017. De kommer i år att storsatsa för att kunna ta sig till slutspel, och väl där gå längre än förra året. Djurgårdens IF tror vi inte kommer att stoppa Malmö Redhawks för att ta ytterligare tre poäng

Totalt odds för dagens tips

Det totala odds som vi får från dagens tips är 72.47 vilket är mycket högt. Vi rekommenderar dig inte att spela på alla matcher i samma kupong. Istället så rekommenderas du att bryta av de matcher som du tror kommer att gå in.

Du kan själv välja vilka matcher som du vill kombinera i din tipskupong för att få ett odds och speltips som du känner dig nöjd med.

Notera gärna att alla de odds som vi har gett dig här ovanför kan ändras ju närmare matchstarten som vi kommer.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]