Match 2: SM-final i hockey speltips & odds

Det är dags för den andra av de sju SHL-finalerna mellan Växjö och Skellefteå. Här ger vi er vårt speltips inför matchen.

Växjö Lakers bjöd på en sällan skådad uppvisning i den första SHL-finalen mot Skellefteå AIK. Efter period ett var resultatet, 2-0, efter period två var ledningen fördubblad och innan domaren blåst av matchen stod det 7-0 (!) på resultattavlan.

Men en matchserie är lång, och trots att det blev 7-0 i den matchen står det endast 1-0 i totala matcher. Upp till sex matcher återstår innan vi kan kora årets vinnare av SHL. Det finns potential att bli en riktigt spännande upplösning, och många kommer att streama Skellefteå AIK – Växjö Lakers.

Skellefteå AIK – Växjö Lakers, match 2

  • Var och när: Skellefteå Kraft Arena, 19:30, 19 april
  • Tävling: Final 2 av 7 i SHL, ishockey
  • Speltips: Växjö vinner under ordinarie tid
  • Odds: 2.15, Bet365

Speltips

Växjö Lakers imponerade stort i förrgår, när man fullkomligt förnedrade Skellefteå AIK och vann med 7-0 framför sina hemmafans. Nu är det dags för bortamatch, och Växjös chanser borde rimligen vara något mindre åtminstone.

Vi anser ändå att klasskillnaden mellan dessa två lag är så pass stor att arenan inte ska behöva göra någon större skillnad. Växjö har genom hela säsongen visat upp en enorm jämnhet och kvalitet, och då de dessutom är mer utvilade än sina motståndare (Växjö spelade färre kvarts- och semifinaler) borde det inte vara något snack om vilka som vinner ikväll.

Vi spelar Växjö att vinna matchen under ordinarie tid till oddset 2.15 på Bet365.