Manchester United - Rostov: Oväntat speltips i Europa League?

Ja, det är minsann en öppen match som ska spelas på Old Trafford. Förra mötet slutade oavgjort, vilket innebär att båda lagen fortfarande är med i Europa League i allra högsta grad.

Senaste matchen som spelades i Ryssland slutade 1-1, vilket kanske överraskade många anhängare av Manchester United. Frågan är nu om Rostov kommer att upprätthålla deras fina form, eller om de till slut kommer att gå bet mot Rostov.

Det är självklart Manchester United som hålls som favoriter för att vinna matchen mot Rostov. Däremot så kommer nog aldrig ryssarna så taggade till en match som denna. Vilket kan påverka utgången.

  • Avspark: Den 16/3-2017, kl. 21.05
  • Arena: Old Trafford
  • Visas hos: Kanal 9

Skräll eller inte?

Om vi leker med tanken att Manchester United skulle förlora, eller spela oavgjort med Rostov, så är det inte första gången som Manchester United skulle lämna en stor internationell turnering i samband med ett fiasko.

Rostov är självklart hungriga på att slå ut favoriterna. Då finns det egentligen inget lag som är för svårt för Rostov i Europa League. Däremot ser chanserna väldigt små ut, och det kommer då handla om tillfälligheter, eller rent ut sagt tur.

Manchester United är helt klart det bästa laget i denna matchen, och borde därför redan ha avgjort duellen mot Rostov. Nu har britterna gjort det onödigt jämnt, vilket har säkert skapat mersmak för ryska Rostov.

All press vilar därför Manchester United som inte bara har hela Old Trafford att spela för. Runt om i hela Europa så kommer det finnas anledning till att vilja se avgörandet i denna match.

Vi kommer därför att tippa en skräll. Mest för att höja våra odds, och därmed kunna hämta ut en större totalvinst för vårt speltips.

Vi kommer därför sätta ett kryss för denna match, och håller sedan tummarna på att Rostov kan hålla tätt bakåt!

Detta speltips ger oss hela 6.00 i odds inne hos bet365. Ett riktigt bra odds som vi tycker passar de chanser/risker som finns i matchen.

  • Speltips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds: 6.00
  • Bästa oddset: bet365

Se Europa League live

I vanlig ordning så lämnar vi inte dig som läsare utan att även tipsa om vart du kan streama Europa League. För att få den bästa guiden så kan du stanna kvar här på vår sportsajt.

Vi har nämligen skapat en sida där du kan ta del av alla Europa League live streams. Där kan du garanterat hitta mer tips om hur du kan streama matcher med några av Europas populäraste lag.

Förutom matchen mellan Manchester United – Rostov så finns det flera andra som du kan hålla koll på. Även till dessa kan du hitta streamtips inne på vår Europa League-sida.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]