Manchester United – Everton FC: Dagens bästa spel på matchen

Vi fortsätter i Premier League med ännu en match för Manchester United. Denna gång så kommer matchen att spelas mellan Man Utd – Everton FC. Till matchen så kommer det självklart finnas lite speltips för dig som vill spela på betting inför matchen.

Hos oss så kommer du att kunna läsa om hur vi rekar matchen, och vilket slutresultat vi kommer att tippa på. Det kan vara bra för dig som ska streama Manchester United – Everton att även spela på odds. Det kommer garanterat att höja spänningen inför matchen, och din upplevelse blir komplett.Vi anser att vi har dagens bästa spel på odds inför matchen!

Självklart har vi även gjort en jämförelse mellan de odds som finns att betta på. Detta för att du ska komma härifrån med de högsta och bästa oddsen som möjligt.

  • Avspark: Den 4/4-2017, kl. 21:00
  • Arena: Old Trafford
  • Visas hos: ViaPlay

Vinnare i vårt speltips är..

Så vem kommer vi att tippa vidare som vinnare i denna match? Ja, det talar mycket för att favoriterna från Manchester kommer att plocka hem matchen. Men är verkligen matchen så självklar som man kan tro?

Det som talar för att Manchester United kommer att vinna matcher mot Everton FC är framförallt platsen för matchen. Matchen kommer nämligen att spelas på Old Trafford. En borg som är mycket svårintaglig för alla motståndare som kommer dit. Dessutom har även Manchester United ett riktigt bra facit när det kommer till att vinna hemmamatcher.

Everton FC behöver med andra ord överträffa sig själva för att vinna matchen. Vilket de mycket väl kan göra. Trots att Manchester United är en av världens rikaste fotbollslag, så är finns det idag ingen överlägsenhet i Premier League.

Det blir inte lättare att tippa matchen med tanke på den aktuella ställningen i tabellen. Just nu ligger Manchester United på 53 poäng, och Everton ligger två placeringar bakom med endast tre poängs skillnad.

Båda lagen har goda chanser att nå till Champions League (fjärde plats eller bättre). Samtidigt som säkerligen båda lagen vill säkra sina platser till Europa League så snart som möjligt.

Vi kollar till oddsen inför matchen, och ser att det är fina odds på att matchen ska sluta oavgjort. Vilket vi inte alls tror är omöjligt. Det ger oss i skrivande stund hela 4. 20 i odds inne hos bet365. Bet365 är den bookmaker som vi brukar rekommendera våra spelare att använda sig av.

I våra oddsjämförelser så kan vi ganska enkelt se att det är just bet365 som ofta håller bäst odds för Premier League, och andra ligor som tilltalar oss svenskar att spela på.

  • Vårt speltips: Manchester United vinner matchen
  • Odds: 4.20
  • Bästa oddsen: bet365

Så kan du streama Premier League

Det är ViaPlay som har ensamrätt att kunna visa matcher från engelska högsta ligan. Att visa Premier League streams live är därför inte tillåtet för någon annan. Det betyder i förlängningen att det endast är ViaPlay som kan hjälpa dig att se matcher från Premier League om du vill hålla dig på lagens sida.

Vi tycker att det kan vara värt att betala en mindre månadssumma för att få tillgång till all dramatik i Premier League om du är intresserad.

Vi känner till att det är många i Sverige som bryr sig väldigt mycket om de engelska ligorna och har redan sitt favoritlag i Premier League eller Championsship. Det är inte helt ovanligt att vi i Sverige håller på antingen Manchester United eller Everton som får räknas som att vara dagens bästa match ute i Europa.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]