Manchester United - Barcelona: Inför matchen & speltips

Manchester United välkomnar formstarka Barcelona på hemmaplanen Old Trafford i Champions League.

Trolig laguppställning, Manchester United

Gea

Young Smalling – Lindelöf – Shaw

McTominay – Pogba

Dalot – Lingard – Rashford

Lukaku

Trolig laguppställning, Barcelona

Stegen

Roberto- Pique – Lenglet – Alba

Rakitic – Busquets – Vidal

Messi – Suarez – Coutinho

Skrämmande Messi

Barcelona är extremt formstarka just nu och Messi är alltför skicklig för spelet. På sina 6 senaste spelade matcher i ligan har Messi skrapat ihop 10 mål och 3 assists.

Manchester United har en lång skadelista och Manchester United får nöja sig med sämre spelare inför denna match. Young startar exempelvis som högerback vilket ger både tränaren och fansen många bekymmer att brottas med.

Manchester United ligger bland topp fem i Premier League-tabellen, och gör allt möjligt för att hamna bland toppfyra, vilket innebär att de får medverka i Champions League nästa säsong.

Speltips

Barcelona satsar allt på att vinna Champions League detta år då de är trötta på att vinna La Liga år efter år.

Manchester United har kanske inte haft den bästa säsongen, men Ole Gunnar Solskjaer har lyckats dra upp siffrorna en aning. Dock har Manchester United många bekymmer och kan knappast likställas med Barcelona för tillfället.

Barcelona kommer försöka styra matchen genom att hålla i bollen väldigt mycket, som jag tror att de kommer göra bra. Manchester United å andra sidan kommer hålla sig till den ”gamla taktiken” som spelades under Sir Alex Ferguson.

Manchester United kommer inte kunna pressa Barcelona på grund av Lionel Messi som har en tendens att bryta pressen genom springa förbi mittfältet. Istället tvingas Manchester United backa hemåt.

Vi tror att Barcelona vinner kvällens match till oddset 2.00 på Bet365

  • Tips: Barcelona vinner
  • Odds: 2.00 på Bet365