Manchester United – Anderlecht: Bra odds på skräll!

Som vanligt så spelas det matcher i Europa League dagen efter Champions League. Den mest intressanta matchen i våra svenska ögon lär vara Manchester United – Anderlecht. En match som många säkert kommer vilja streama, eller betta på.

Om du ska spela på odds i samband med kvällens match så rekommenderar vi dig ett speltips. Vårt speltips kommer nämligen ge dig förslag om hur du kan spela på matchen. Vi ger dig även hjälp att hitta till en bettingsida som erbjuder grymt bra odds.

Se därför till att du är förbered inför kvällens omgång i Europa League i fotboll. Läs vårt bettingtips och se om det stämmer överrens med din gissning om hur matchen mellan Man United – Anderlecht kommer att sluta.

rsc anderlecht mål

Vi tippar på skräll i Europa League!

En del kanske skulle säga att det är bortkastade pengar att spela på Anderlecht. Speciellt när de ställs inför uppgiften att vinna matchen på bortaplan. Det är heller inte vilken bortaplan som helst, utan inne på ”drömmarnas teater” – Old Trafford.

Så varför tror vi på en skräll?

Jo, Anderlecht är ett lag som inte ger sig i första taget. Dessutom tyckte vi att förra matchen mellan dessa två lag var mer jämn än vad vi någonsin kunnat ana.

Matchen slutade 1-1, och det var mestadels ett böljande spel fram och tillbaka. Något som verkade överraska Manchester United. Frågan är om det kan bli en lika jämn match på Old Trafford. Vi tror det.

Dessutom så är det Anderlecht som mest kan fokusera på Europa League. Manchester United brottas hela tiden med sitt spel i Premier League. I den belgiska ligan så är läget lite mer lugnt då Anderlecht är det lag som just nu toppar ligan.

Att spela på en vinst för Anderlecht är helt klart riskfyllt. Men vad vore egentligen betting utan dessa skrällar? Skulle vi då lyckas att syna en skräll i kvällens match så kommer vi att belönas med ett grymt bra odds.

Med ett såpass bra odds så kan vi istället minska vår insats, och där med fortfarande kunna hämta hem en stor vinst.

Om du ryggar oss så rekommenderar vi dig att spela inne hos bet365. Det är där vi just nu hittar de bästa oddsen på nätet inför denna match. Dessutom så kan du känna dig trygg i att vara medlem inne på en sajt som alltid håller höga odds på stora fotbollsmatcher från Europa och världen.

  • Speltips: Anderlecht vinner matchen
  • Odds: 15.00
  • Bäst odds: bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]