Manchester City - Tottenham: INför matchen, speltips & laguppställningar

Manchester City tar emot Tottenham för att spela returmötet i Champions League. Kommer City lyckas gå vidare till semifinal?

Streama

Se stormatchen mellan Manchester City och Tottenham på Viaplay!

Viaplay erbjuder dig som en aktiv prenumerant alla Champions League matcher! Hur bra är inte det?

  • Match: Manchester City – Tottenham, Champions League
  • Datum & tid: 17/4-2019
  • Arena: Etihad Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Stones – Laporte – Zinchenko

Bryune – Fernandinho – Silva

Silva – Jesus – Sterling

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris

Alderwiereld – Sanchez – Vertonghen

Trippier – Sissoko – Wanyama – Rose

Eriksen – Alli

Heung Min Son

Man C har problem

Då var det dags för returmötet på Manchester Citys arena Etihad Stadium i Champions League. Senaste mötet slutade med 1-0 till Tottenham som Heung Min Son smällde in.

Manchester City har en fot i champions League och en fot i Champions League. I Premier League är Manchester Citys största bekymmer Liverpool. Liverpool ligger en poäng före, och Manchester ICty har en spelat en match mindre. I Champions league har Manchester City problem med Tottenham Hotspur. Nu tvingas The Citizens göra två mål på hemmaplan för att gå vidare till semifinal.

Tottenham har även bekymmer. Största bekymret är att hamna på topp fyra, då det är stark konkurrens om topp fyra för tillfället. Utöver det har Tottenham en lång skadelista med namn som Harry Kane, Eric Dier och Serge Aurier.

Speltips

Senaste mötet karakteriserades av en hög press från Tottenhams sida medan Manchester City valde att spela defensivt och försiktigt då de spelade på bortaplan.

Manchester City kommer med högsta sannolikhet att pressa högt upp på plan och kommer fokusera på att dominera i bollinnehav. Tottenham kommer att spela med tillbakadraget genom att flytta hem laget och kontra med snabbt framspel för att försöka göra åtminstone ett bortamål. Då Manchester City inte lyckades göra mål på bortaplan, kommer det att uppstå problem ifall Tottenham gör mål ikväll.

Manchester City är väldigt svåra att besegra när de spelar på hemmaplan.

Vi tror att Manchester City vinner kvällen Champions League match till oddset 1.28 på Bet365

  • Tips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.28 på Bet365