Manchester City – AS Monaco: Vi kör på högsta oddset!

I detta speltips kommer vi att leverera våra tankar kring matchen mellan Manchester City – AS Monaco. Vi kommer inte bara att ge dig ett speltips, utan även guida dig till sidan med bästa oddsen i Champions League.

Man City hålls just nu som favoriter, men är det vad vi kommer att spela på? Läs gärna mer om hur vi kommer att spela på matchen, och se om det är i linje med vad du tror.

Avspark: Den 21/2-2017, kl. 20:45
Arena: Etihad Stadium
Visas hos: ViaPlay
Bäst odds: Unibet

Monaco chockar engelsmännen!

Det finns utrymme för massor av skrällar i Champions League. Speciellt när det är två lag från olika länder. Det är då svårt att mäta lagen emot varandra. Något som vi märker att spelbolagen har svårt med.

Vi tycker oss ofta se bra odds på lag som spelar bra i sina inhemska ligor, mot andra som anses bättre men inte rent formmässigt. I den första matchen mellan Manchester City – AS Monaco så tror vi många har förminskad den talang och styrka som finns i Monacos lag.

Att AS Monaco sedan hålls som underhuggare i matchen är något som bara styrker dem. Manchester City får istället klä på sig rollen som vara favoriter. Trots att lagen inte är speciellt långt ifrån varandra när det kommer till världsstjärnor och spelartrupp.

Vi kommer därför att sätta AS Monaco som vinnare i matchen. Vi lockas även att sätta ett oavgjort resultat, men anser faktiskt att en vinst känns mer sannolikt. Vi hämtar där med ut det bästa oddset för vinnande lag.

När vi sedan jämför de spelbolag och bookmakers som vi tycker är bäst, så ser vi direkt en som sticker ut. Unibet har valt att erbjuda hela 5.75 i odds på att AS Monaco ska vinna över Man City.

Det är nästan en hel krona mer i odds än vad de sämsta bettingsidorna i Sverige erbjuder.

  • Vårt tips: AS Monaco vinner över Manchester City = 5.75 i odds
  • Spela hos Unibet

Hur följer du matcher i Champions League?

Är du en streamer? Eller har du redan köpt alla kanaler för att se Champions League på TV? Oavsett hur du tittar på Champions League, så hoppas vi att du känner dig nöjd med ditt val.

Det finns många i Sverige som inte har tillgång till dessa TV-kanaler eller live streams på nätet. Det kan du göra skillnad på. Först och främst så gäller det att du listar ut vilka ligor och turneringar du är intresserad av att följa.

Sedan behöver du bara surfa in på det tvbolag som sänder dessa matcher. I flera fall så kan du streama fotboll i Sverige med hjälp av ett spelkonto hos bet365 eller Unibet.

Ska du däremot streama fotboll från Champions League 2017 så behöver du betala. I Sverige så är det ViaPlay som innehar rättigheter att sända matcher från världens största turnering.