Manchester City - Liverpool: Tips på odds i Premier League

Är du intresserad av engelsk fotboll från Premier League? Då får du inte missa helgens hetaste match mellan två klassiska lag i England. Se till att du redan har lagt in din spelkupong och vinn pengar på odds i Premier League.

Det hjälper dig att maximera spänningen för helgens match mellan Manchester City – Liverpool ii Premier League. Vill du få den absolut bästa upplevelsen så kan du även se till att streama matchen. Även detta kommer vi att hjälpa dig med. Allt för att du ska kunna få så bra upplevelse som möjligt av det som kallas för världens bästa fotbollsliga.

Du hittar vårt speltips, samt de streaming sidor online som vi rekommenderar dig till här nedanför. Följ våra steg för att både kunna se, och vinna pengar på matchen mellan Manchester City och Liverpool.

  • Avspark: Söndagen den 19/3-2017, kl. 17:30
  • Arena: Etihad Stadium
  • Visas hos: ViaPlay

Kan Liverpool bärga segern på bortaplan?

Det finns mycket som talar för att det kommer bli en jämn match på Etihad Stadium. Både Manchester City och Liverpool har en seger i tankarna. Båda lagen har tidigare i säsongen varit mycket bra och visat prov på att de verkligen kan spela fotboll.

Detta har lett till att båda lagen just nu har goda chanser att hamna bland de fyra topplagen. Att hamna bland dessa fyra lag är väldigt viktigt. Det ger nämligen lagen i Premier League en biljett ut till Europa nästa år.

Därför kommer det bli en viktig match som verkligen betyder något i Premier League denna helg mellan Man City – Liverpool.

Det ger oss spelare en spännande match som vi kan tippa på. Frågan som återstår nu är bara vilket lag som vi tror kommer att vinna matchen på söndag.

Vårt speltips kommer inte läggas på det lag som anses ha bästa chansen att vinna, utan denna gång så blev vi lockade av de höga odds som finns för ett något mindre troligt alternativ. Trots att Manchester City hålls som favoriter, så anser vi att Liverpool har goda chanser att störa, eller till och med vinna över Manchester City.

Därför kommer vi spela på att det är Liverpool som vinner och hämtar ett riktigt bra odds inne hos vår bookmaker.

  • Vårt speltips: Liverpool vinner matchen
  • Odds: 3.80
  • Bäst odds: bet365

Jämför oddsen innan du spelar!

Det bästa du kan göra för att garantera att du inte spelar på onödigt låga odds är att göra en mindre jämförelse av odds på betting sidor. Det kan hjälpa dig att istället spela inne hos en bookmaker som erbjuder bättre odds.

Det innebär i förlängningen att du har chansen att vinna mer pengar om din spelkupong skulle stämma överens med slutresultat för dina matcher.

Här inne på Sportal så ser vi alltid till att jämföra lite odds innan vi lägger in vår spelkupong. Därför kan du ta del av vår hjälp om du vill börja spela med högre odds än vad du kanske är van vid.

Glöm inte heller att det går att streama Premier League online. Det är ett billigt, och enkelt sätt att alltid få tillgång till matcher från England.