Manchester City – Burnley: Inför matchen, speltips & laguppställning

Streama

Om du är sugen på att se matchen där Manchester City möter Burnley, då kan du göra det på Viaplay.

Viaplay tillhandahåller alla Premier League matcher för alla personer som har ett konto hos dem. Om du inte har ett konto idag, kan du fixa det på mindre än en kvart och därmed titta på matchen.

  • Match: Manchester City – Burnley, Premier League
  • Datum & tid: 20 oktober 16:00
  • Arena: Etihad Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Stones – Laporte – Mendy

Silva – Fernandinho – Silva

Sterling – Aguero – Sané

Trolig laguppställning, Burnley

Hart

Lowton – Tarkowski – Mee – Taylor

Gudmundsson – Westwood – Cork – Lennon

Barnes – Vokes

Manchester City har fortfarande flyt

Manchester City ligger först I tabellen efter 8 spelade matcher, utan en enda förlust hitills. Chelsea som ligger på andraplats letar sig in i förstapositionen med 13 i målskillnad, 5 mål bakom Manchester City. Om City fortsätter på detta viset är de visserligen Premier League-mästare på nytt, andra året i rad. Men Pep Guardiola har fortfarande mycket jobb kvar att ta i beaktande.

Kevin De Bryne kommer att missa dagens match på grund av rehabilitering från skada som han utnyttjade under landslagsuppehållet. Detta innebär att Pep Guardiola troligtvis inte kommer spela honom, så att han inte blir skadad inför efterkommande matcher.

Burnley har haft en tuff start på säsongen men har lyckats piffa upp sig på sina tre senaste matcher, oslagbara med två vinster och en lika. Möjligtvis har de lyckats hitta utvägen inför kommande matcher, så att de slipper att åka ut ur Premier League. Burnley ligger på 12:e plats för tillfället, av alla 20 möjliga platser.

Speltips

Manchester City kan definitivt inte jämföras med ett lag som Burnley. The Citizens vann nästan alla sina matcher förra säsongen, med enbart en förlust. De skulle lika gärna kunna upprepa detta, då inget indikerar att de inte kan, som det ser ut för tillfället.

Manchester City kommer troligtvis att pressa högt upp på plan och därmed inte tillåta Burnley röra sig fritt med boll. Burnley å andra sidan kommer troligtvis att spela defensivt för att slippa ta på sig en förlust och en försämrad målskillnad.

Vi tror att Manchester City vinner, och de kan vinna stort dessutom, till oddset 1.083 på Bet365

  • Tips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.083 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]